ΣΕΘ- ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ: ΦΤΩΧΟΤΕΡΗ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ κοινότητα μετά την απώλεια του Αλέξανδρου Χαΐτογλου

Τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του Αλέξανδρου Χαΐτογλου, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή εκφράζει η διοίκηση του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης (ΣΕΘ) –Νέοι Ορίζοντες.

«Η επιχειρηματική κοινότητα της χώρας και της Βόρειας Ελλάδας ειδικότερα είναι πλέον φτωχότερη, καθώς έχασε ένα από τα πλέον εξέχοντα μέλη της», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΕΘ- Νέοι Ορίζοντες, Γιώργος Ιωαννίδης κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον χαρακτήρα του εκλιπόντος. «Ο Αλέξανδρος Χαΐτογλου, άνθρωπος δημιουργικός και χαμηλών τόνων, κατάφερε μαζί με τον αδερφό του να δημιουργήσουν ένα από τους σημαντικότερους βορειοελλαδικούς ομίλους κάνοντας γνωστή –μέσω του ισχυρού brand name των προϊόντων τους- την Ελλάδα και τη Μακεδονία σε όλο τον κόσμο», είπε ο κ. Ιωαννίδης εκφράζοντας τα ειλικρινή συλληπτήρια προς την οικογένειά του, τους φίλους και τους συνεργάτες του Αλέξανδρου Χαΐτογλου για τους οποίους η απουσία του θα είναι αισθητή.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Πηγή: http://www.thessalonikipress.gr/seth-nei-orizontes-ftoxoteri-epixirimatiki-kinotita-meta-tin-apolia-tou-alexandrou-xa%ce%90toglou/

Πείτε τη γνώμη σας!