Μπούμερανγκ τους γυρίζει η Novartis! Τουλουπάκη: «Ας αποδείξουν επιτέλους όσοι μας κατηγορούν τις αστήριχτες καταγγελίες τους! Δεν γνωρίζω τον Βαξεβάνη – Ήταν επιθετικός μαζί μου σε δημοσιεύματα»

(Πηγή: thefaq.gr)

Κόλαφος για το υποβολιμαίο από την κυβέρνηση, κατάπτυστο και καταφανώς παράνομο κατηγορητήριο που συνέταξε σε βάρος του Κώστα Βαξεβάνη η ανακρίτρια Ειδικού Δικαστηρίου, Κων/να Αλεβιζοπούλου, είναι το σκέλος της απολογίας της Ελένης Τουλουπάκη που αναφέρεται στην δήθεν συνεργασία της με τον Κώστα Βαξεβάνη προκειμένου να «στήσουν» την υποτιθέμενη σκευωρία σε βάρος των εμπλεκόμενων στο σκάνδαλο Novartiς πολιτικών προσώπων.

Η Ελένη Τουλουπάκη, η οποία αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους, κατέθεσε πως όχι μόνο δεν γνώριζε τον Κώστα Βαξεβάνη, αλλά ο εκδότης και δημοσιογράφος ήταν επικριτικός απέναντί της σε δημοσιεύματα. Υπενθυμίζεται ότι στις κατηγορίες που της αποδίδονται, όπως επίσης και στον Κώστα Βαξεβάνη,… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.