Τελεσίδικο! Ο Πουλής και η «παρέα του ΚΕΕΛΠΝΟ» στο σκαμνί για τις παράνομες προσλήψεις – Δικαίωση Πολάκη: «Άδωνι θυμάσαι που έλεγες ότι θα με βάλεις φυλακή; Πες αλεύρι… Ο Πουλής σε γυρεύει»

(Πηγή: thefaq.gr)

Είναι οριστική πλέον η παραπομπή σε δίκες με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για τις δεκάδες παράνομες προσλήψεις ημετέρων στο ΚΕΕΛΠΝΟ, του πολιτευτή της ΝΔ και φίλου του Άδωνη Γεωργιάδη και της υπόλοιπης αποκαλούμενης και ως «παρέα» του ΚΕΕΛΠΝΟ, απορρίφθηκαν οι εφέσεις τους, με βούλευμα από το Συμβούλιο Εφετών.

Με την τελεσίδικη απόφαση, ήρθε και η δικαίωση για τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παύλο Πολάκη: Τον περασμένο Γενάρη και πλέον η «παρέα του ΚΕΕΛΠΝΟ» θα κάτσει στο εδώλιο προκειμένου να δικαστεί, σύμφωνα με όσα ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Παύλος Πολάκης. Αυτός ήταν που είχε οδηγήσει τις υποθέσεις στη… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.