Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι… Η απάντηση της ΕΡΤ για το «μαύρο» σε Προκόπη Παυλόπουλο που την εκθέτει ακόμη περισσότερο!

(Πηγή: thefaq.gr)

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 19.08.22, 12:08Απίστευτο “σκοτάδι” στην Ελλάδα! Από την Ευρωβουλή μάθαμε για τις παρακολουθήσεις πολιτικών και δημοσιογράφων! Ανδρουλάκης: «Αν είχα παραιτηθεί, δεν θα ήξερα τίποτα για την παρακολούθησή μου» 19.08.22, 11:54Κάποιους να τους μαζέψει πριν προκαλέσουν και εθνική ζημιά! Η Βούλτεψη περιμένει “ενστάσεις” στο Εθνικό Κτηματολόγιο από τους γείτονες για την κυριότητα της νησίδας στον Έβρο! 19.08.22, 11:04Κοντολέων – Γεραπετρίτης μπορούν να απειλήσουν Μητσοτάκη; Διαβεβαίωναν την Βουλή ότι δεν παρακολουθούνται πολιτικοί – “Να διατυπωθεί δημοσίως από κάποιο «εμπλεκόμενο» πρόσωπο η καταγγελία ότι κάποιο μέλος του Μαξίμου τελούσε εν γνώσει της παρακολούθησης” 19.08.22, 10:30Χαντακώνουν την Ελλάδα … Το πάρτι των απευθείας… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.