Καίει το “άλλοθι” Μητσοτάκη για τις υποκλοπές και την κάλυψη που του πρόσφεραν Κοντολέων – Δημητριάδης ο Δεμίρης: «Έχω ενημερώσει τον πρωθυπουργό για τις νόμιμες επισυνδέσεις» – Ειδικό Δικαστήριο στο βάθος

(Πηγή: thefaq.gr)

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 1.09.22, 18:32Υποκλοπές: Ο επικεφαλής της ΕΥΠ επί Τσίπρα (Ρουμπάτης) κατέθεσε ότι δεν έγιναν παρακολουθήσεις πολιτικών. Οι επικεφαλής επί Μητσοτάκη (Κοντολέων – Δημητριάδης) αρνήθηκαν να απαντήσουν! Τυχαίο; 1.09.22, 18:29Νέο τσαλάκωμα εν όψει; Παρέμβαση Σαμαρά μετα από του Καραμανλή βλέπει το … πατριωτικό Antinews! 1.09.22, 15:34Euractiν: Η κόκκινη κάρτα Καραμανλή στον Μητσοτάκη για το ελληνικό «Watergate»

Απόλυτα έκθετος βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη δήλωση του νέου διοικητή της ΕΥΠ κατά την διάρκεια της ακρόασης του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, καθώς ανέφερε πως ο πρωθυπουργός είναι απολύτως ενημερωμένος από αυτόν για τις νόμιμες επισυνδέσεις της ΕΥΠ.

Όλα αυτά τη στιγμή που… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.