Χαλκιδική: Μπήκαν από το παράθυρο του σπιτιού και αφού κλείδωσαν τον ιδιοκτήτη στο υπνοδωμάτιο, του έκλεψαν το αμάξι για να διαπράξουν κι άλλες κλοπές!

(Πηγή: seleo.gr)

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου, καθώς και κλοπών από καταστήματα και οικίες σε διάφορες περιοχές της Χαλκιδικής.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν χθες (23 Μαΐου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, 2 ημεδαποί άνδρες και ένας ανήλικος ημεδαπός και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός ακόμα ανήλικου συνεργού τους, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας και κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, το βράδυ της 22 προς 23 Μαΐου 2023, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, παραβίασαν παράθυρο οικίας σε περιοχή της Χαλκιδικής και με τη χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησαν ηλικιωμένο ημεδαπό, τον κλείδωσαν σε υπνοδωμάτιο και αφαίρεσαν ένα κινητό… Πηγή (Πηγή: seleo.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.