Η Μάγισσα: Τα νέα επεισόδια – Ο Αντρέι και η Θεοφανώ συγκρούονται φέρνοντας στην επιφάνεια αποκαλύψεις που θα συνταράξουν

(Πηγή: www.enikos.gr)

Πρωταγωνιστούν οι:  Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Λέχου, Γιώργος Γάλλος, Τάσος Νούσιας, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Νίκος Ψαρράς, Αναστάσης Ροϊλός, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Στεφανί Καπετανίδη, Βασίλης Μηλιώνης, Άρης Νινίκας, Γιάννης Τσουμαράκης, Χριστίνα Χριστοδούλου, Καλλιόπη Χάσκα, Παρθενόπη Μπουζούρη, Γιώτα Αργυροπούλου, Νέστορας Κοψιδάς, Γιλμάζ Χουσμέν, Νίκος Ντάλας, Θεοδόσης Φυλακτός, Παναγιώτης Κατσώλης, Δήμητρα Κολλά, Γεωργία Κυριαζή, Μιχάλης Αφολαγιάν κ.ά.

Η Μάγισσα: Τα νέα επεισόδια – Ο Αντρέι και η Θεοφανώ συγκρούονται φέρνοντας στην επιφάνεια αποκαλύψεις που θα συνταράξουν

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς «Η Μάγισσα». Η αλήθεια δεν μένει ποτέ κρυφή, βγαίνει πάντα στο φως… Σκοτεινά μυστικά αποκαλύπτονται και βάζουν σε κίνδυνο, για… Πηγή (Πηγή: www.enikos.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.