ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Συνεργασία για «Το Ποτάμι» και «Δράση»

 

«Το Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη πέτυχε ακόμα μία εκλογική συμμαχία. Νέος λοιπόν σύμμαχος είναι η «Δράση», μία συνεργασία που επικυρώθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο και θα ανακοινωθεί επίσημα αύριο Δευτέρα 5 Ιανουαρίου, στις 5:30 το απόγευμα, όπου θα πραγματοποιηθεί κοινή συνέντευξη Τύπου, στη Στοά του Βιβλίου, στο Polis Art Cafe, του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη και του προέδρου της Δράσης, Θεόδωρου Σκυλακάκη για να ανακοινωθεί η απόφαση της Δράσης να στηρίξει το Ποτάμι.

Ποια είναι η Δράση

Στις 17 Mαρτίου 2009 ιδρύθηκε  η Δράση από τους Στέφανο Μάνο, Βασίλη Κοντογιαννόπουλο, Γιάννη Μπουτάρη και άλλους. Στις ευρωεκλογές 2009 ο Στέφανος Μάνος ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος χωρίς, ωστόσο, επιτυχία.

Στις 23 Φεβρουαρίου 2012 ανακοίνωσε ότι η Δράση θα συμμετάσχει στις ερχόμενες εκλογές με επικεφαλής και πάλι τον Στέφανο Μάνο, ενώ ανακοινώθηκε και η συνεργασία με τη Φιλελεύθερη Συμμαχία

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Στις 21 Μαΐου 2012, ανακοινώθηκε η κοινή κάθοδο της Δράσης και της Δημιουργίας, Ξανά! του Θάνου Τζήμερου στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012.

Στις 19 Ιουνίου 2012, ο Μάνος υπέβαλε την παραίτησή του, στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος και πρόεδρος εκλέχθηκε ο ευρωβουλευτής (είχε εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας) Θεόδωρος Σκυλακάκης.

Πείτε τη γνώμη σας!