ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Το ΠΑΣΟΚ θα απέχει από τα ντιμπέιντ

 

Το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να μην συμμετέχουν τα στελέχη του σε εκπομπές τύπου μονομαχίας, τα γνωστά debates, τα οποία θα έχουν μόνο ως προσκεκλημένους νυν και πρώην στελέχη του, όπως αναφέρεται σε άτυπο σχόλιο της Χαρ. Τρικούπη.

Προφανώς η απόφαση αντανακλά στην επιθυμία του Ευ. Βενιζέλου να μην υπάρξει προεκλογική αντιπαράθεση με στελέχη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών που ίδρυσε ο Γιώργος Παπανδρέου, για να μην εστιαστεί το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης σε μια άγονη αντιπαράθεση μεταξύ των δύο κομμάτων. 'Αλλωστε, όπως τόνισε ο κ. Βενιζέλος και στην πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη, το θέμα δεν είναι η ίδρυση ενός κόμματος, αλλά τα προβλήματα της χώρας και η ενότητα της παράταξης.

Η Χαρ. Τρικούπη διευκρινίζει, πάντως, ότι «τα στελέχη και οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ θα συμμετέχουν σε κάθε συζήτηση με εκπροσώπους των κομμάτων». Και όπως προκύπτει από τη συνέντευξη της εκπροσώπου τύπου Εύας Καϊλή, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα μετέχουν σε ευρύτερα πάνελ, στα οποία θα μετέχουν και στελέχη του νεοϊδρυθέντος Κινήματος.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Στο άτυπο σχόλιο του Γραφείου Τύπου αναφέρεται επίσης: «Με το ήθος που πρεσβεύουμε, θα αποφύγουμε τηλεοπτική προεκλογική παρουσία με συμμετοχή μας σε πάνελ τύπου μονομαχίας (debate) μόνο ανάμεσα σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ και σε πρώην στελέχη του.

Για εμάς προέχει η ενότητα της Παράταξης και ο σεβασμός στον κόσμο που ιστορικά την στήριξε. Προτεραιότητα μας η ευθύνη για την Ελλάδα».

2 σκέψεις στο “ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Το ΠΑΣΟΚ θα απέχει από τα ντιμπέιντ”

Πείτε τη γνώμη σας!