ΥΠΟΘΕΣΗ Χ. ΞΗΡΟΥ: Πλαστή ταυτότητα γυναίκας βρέθηκε στο κρησφύγετο

 

tautotita2

Φύλλο και φτερό έκαναν οι αστυνομικοί τη δίπατη μεζονέτα στην Ανάβυσσο που κρύβονταν ο Χριστόδουλος Ξηρός, όπου εκτός από το οπλοστάσιο, εντόπισαν μία πλαστή ταυτότητα γυναίκας στο σπίτι όπου κρυβόταν ο «Μανώλης» της 17 Νοέμβρη στην Παλαιά Φώκαια.

Η ταυτότητα επιβεβαιώνει την εμπλοκή τουλάχιστον μίας γυναίκας στην υπόθεση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί είχαν δει τις τελευταίες ημέρες, κατά την παρακολούθηση του σπιτιού, τον Χριστόδουλο Ξηρό να συναστρέφεται με δύο γυναίκες και ένα παιδί. Επίσης, κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν σε μαρτυρίες του ότι είχαν δει τον Χριστόδουλο Ξηρό να κυκλοφορεί στο δρόμο με μία γυναίκα, την οποία αναζητά πλέον η Αντιτρομοκρατική ως το άτομο που βοήθησε τον τρομοκράτη που καταζητούνταν.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Εικάζεται ότι η συγκεκριμένη γυναίκα που απεικονίζεται στην πλαστή ταυτότητα, να ανήκει στη γυναίκα η οποία πριν από έξι μήνες νοίκιασε το σπίτι στο οποίο έμενε ο Ξηρός. Οι αρχές έδειξαν φωτογραφία του τρομοκράτη στον ιδιοκτήτη του σπιτιού, αλλά εκείνος δεν τον αναγνώρισε, οπότε μεσολάβησε άλλο πρόσωπο που με πλαστά στοιχεία νοίκιασε το σπίτι.

Την πλαστή ταυτότητα έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *