«ΣΧΕΔΙΑΖΩ, ΥΛΟΠΟΙΩ ΚΑΙ συμμετέχω σε περιβαλλοντικά προγράμματα»

 
Στο πλαίσιο της Περιβαλλοντικής Εβδομάδας το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βεύης – Μελίτης, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας και τους Σχολικούς Συμβούλους Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας θα πραγματοποιήσει ενημερωτική διημερίδα με θέμα:

«Σχεδιάζω, υλοποιώ και συμμετέχω σε περιβαλλοντικά προγράμματα»

Συγκεκριμένα, σήμερα Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015 στις 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Λύγκος, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση για τους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Οι Σχολικοί Σύμβουλοι της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, Μούσιου Όλγα, Στέλλα Κασίδου, Κασκαμανίδης Ιωάννης και Βαϊρινού Κωνσταντία θα παρουσιάσουν προτάσεις για την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Στη συνέχεια, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βεύης θα παρουσιάσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα που θα υλοποιήσει κατά τη σχολική χρονιά 2015-2016.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Την επόμενη μέρα, Σάββατο 17 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές δράσεις στην περιοχή του Αμυνταίου, στο πλαίσιο προβολής του νέου εκπαιδευτικού προγράμματος «Περιβάλλον και Πολιτισμός στην περιοχή του Αμυνταίου» που θα υλοποιεί το Κ.Π.Ε. Βεύης-Μελίτης από την τρέχουσα σχολική χρονιά. Προβλέπεται επίσκεψη στους χώρους του προγράμματος (εργοστάσιο παραγωγής και εμφιάλωσης ξινού νερού, ελληνιστική πόλη Πετρών, οινοποιείο και αμπελώνας, καζάνι απόσταξης στον Άγιο Παντελεήμονα, λίμνη Βεγορίτιδα).

Ο Υπεύθυνος του ΚΠΕ Βεύης Μελίτης
Νίκος Νάνης

Πηγή: http://neaflorina.blogspot.com/2015/10/blog-post_519.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *