ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ… ΤΟ ΚΤΕΛ Χαλκιδικής σταματάει τα μαθητικά…

Συντάκτης:
Κατηγορία: Εκπαίδευση
 

Η εταιρία «ΚΤΕΛ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΑΕ» εκτελεί τα τελευταία έτη την πλειονότητα των μαθητικών δρομολογίων στο νομό Χαλκιδικής, ανταποκρινόμενη πλήρως στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και εξυπηρετώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους μαθητές και τους γονείς τους.
Παρ΄ όλο όμως που η εταιρία μας ήταν πάντα συνεπής στις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει, το ελληνικό δημόσιο αρνείται από τον Ιανουάριο του 2015 και εντεύθεν να καταβάλλει την αμοιβή μας, χωρίς να αιτιολογεί επ΄ ουδενί την στάση της αυτή, η οποία είναι πραγματικά ανεξήγητη, πολλώ δε μάλλον την στιγμή που στα υπόλοιπα ΚΤΕΛ όλης της χώρας που εκτελούν μαθητικά δρομολόγια έχει καταβληθεί η αμοιβή τους για το χρονικό διάστημα μέχρι και τον Ιούνιο του 2015.

 

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση
Η αντισυμβατική και μη νόμιμη αυτή στάση του ελληνικού δημοσίου έχει επιφέρει σημαντικά προβλήματα στην εταιρία μας και στους μετόχους μας, αφού εξαναγκαζόμαστε όλους αυτούς τους μήνες να στηρίζουμε οικονομικά την μεταφορά των μαθητών με ιδίους πόρους. Η τακτική όμως αυτή μας έχει οδηγήσει στο σημείο να μην έχουμε πλέον τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε στα τακτικά δρομολόγια του ΚΤΕΛ και να μην μπορούμε έτσι να εξυπηρετήσουμε το επιβατικό κοινό ολόκληρου του νομού.
Για τους λόγους αυτούς λοιπόν και αφού πρώτα εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο ανοχής και  υπομονής και επειδή δεν έχουμε πλέον την οικονομική δυνατότητα στήριξης του κοινωνικού έργου της μεταφοράς μαθητών, λάβαμε την απόφαση από την Δευτέρα 19-10-2015 να διακόψουμε την μεταφορά των μαθητών μέχρις ότου το ελληνικό δημόσιο ανταποκριθεί στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις του απέναντί μας.

Πηγή: http://respentza.blogspot.com/2015/10/19-10-2015.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.