ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ του 2ου ΓΕΛ Φλώρινας

Συντάκτης:
Κατηγορία: Εκπαίδευση
 

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, αναγνωρίζοντας τη «παρεμβατική δυναμική» της Άθλησης και της Δια Βίου Άσκησης στην ισόρροπη ψυχοκινητική ανάπτυξη του μαθητικού πληθυσμού της χώρας, θεσμοθέτησε την 2η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν στο 2ο Λύκειο Φλώρινας οι εκδηλώσεις για την «2η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού». Για το τρέχον σχολικό έτος οι εκδηλώσεις είχαν ως θεματικό άξονα τα Ολυμπιακά Ιδεώδη με τίτλο: «Σχολικός Αθλητισμός – Συμμετέχω και μαθαίνω τα Ολυμπιακά Ιδεώδη μέσα από τα Ολυμπιακά και τα Παραολυμπιακά Αθλήματα», καθώς το 2016 είναι έτος διεξαγωγής Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων.
Για την υλοποίηση της ημέρας αυτής μαθητές και καθηγητές συνεργάστηκαν μεταξύ τους και συμμετείχαν σε βιωματικές δράσεις, αθλητικές δραστηριότητες, αθλοπαιδιές, παραδοσιακούς χορούς, προβολές ταινιών, δημιουργία βίντεο, αφισών κολάζ, ομιλία και συζητήσεις με σκοπό την ανάδειξη της Οικουμενικότητας του Ολυμπισμού.
Οι δράσεις είχαν ως στόχο να αναδειχθεί η κοινωνική διάσταση, η φιλοσοφία και η δυναμική του Σχολικού Αθλητισμού. Όλες οι δραστηριότητες άφησαν θετικές εντυπώσεις τόσο στους μαθητές όσο και στους εκπαιδευτικούς.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΦΙΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ ΤΗΣ Β΄ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟ ΗΛΙΑ

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Πηγή: http://neaflorina.blogspot.com/2015/11/2.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.