Β. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ: «Θα είμαστε όλοι μαζί μετά…

 

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε χθες βράδυ από τη Φλώρινα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στην ανοιχτή ομιλία που πραγματοποίησε ενόψει των εκλογών για την προεδρεία της Νέας Δημοκρατίας.
«Λίγες εβδομάδες μετά τις εκλογές βλέπουμε στα πρόσωπα των πολιτών αγωνία, αβεβαιότητα, αστάθεια για το αύριο, εξαιτίας των ψεύτικων υποσχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ» είπε στην αρχή της τοποθέτησης του για να προσθέσει πως «με Μεϊμαράκη πρόεδρο της Ν.Δ. θα καταψηφίσουμε όλα τα υφεσιακά και τα φορολογικά μέτρα. Στηρίζουμε μέτρα αναπτυξιακά, διαρθρωτικές αλλαγές και αποκρατικοποιήσεις, αλλά μέτρα που ξεπερνούν τη φοροδοτική ικανότητα των πολιτών δεν μπορούμε να στηρίξουμε».
Ο κ. Μεϊμαράκης αναφέρθηκε και στις δηλώσεις Φίλη για τη Γενοκτονία τονίζοντας πως «εκπτώσεις στα εθνικά μας ζητήματα και στην ιστορία δεν θα επιτρέψουμε» και κάλεσε του Πόντιους βουλευτές όλων των κομμάτων να πάρουν θέση.
Αναφορικά με την επίθεση στον Γ. Κουμουτσάκο αναρωτήθηκε: «Φανταστείτε στη θέση του να ήταν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και να δεχόταν τέτοια επίθεση και να μην έχουν συλληφθεί οι δράστες; Θα είχε καεί η Αθήνα».
Αναφερόμενος στα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε πως μετά το δημοψήφισμα και την αποχώρηση Σαμαρά, δε μπορούσε να αποποιηθεί της ευθύνης και δέχτηκε να ηγηθεί του κόμματος στις εκλογές του Σεπτεμβρίου γνωρίζοντας πως θα ήταν δύσκολο το αποτέλεσμα, τη στιγμή πως κανείς άλλος δε θέλησε να αναλάβει την ηγεσία.
Τέλος, ο κ. Μεϊμαράκης κάλεσε τους Νεοδημοκράτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες, ενώ ξεκαθάρισε την αντίθεσή του στην τηλεμαχία καθώς «δεν έχουμε οι τέσσερις μας αντιπαλότητες. Ο εχθρός δεν είναι μέσα στο κόμμα. Είναι έξω.
Παράλληλα, ανέφερε πως στις σκέψεις του είναι να επαναφέρει το έμβλημα με τον πυρσό, ενώ ξέκοψε κάθε σκέψη για αλλαγή ονόματος.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Πηγή: http://neaflorina.blogspot.com/2015/11/video_7.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *