ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ επιστολή

Συντάκτης:
Κατηγορία: Εκπαίδευση
 

Το διδακτικό προσωπικό του 1ου Νηπιαγωγείου Πολυγύρου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου και εγώ προσωπικά, αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε με την παρούσα επιστολή, την Εταιρεία Ecoelastika Α.Ε., Οικολογική Διαχείριση Ελαστικών, Σωρού 14 –  Τ.Κ.151 25 Μαρούσι, για την ευγενική προσφορά της προς το σχολείο μας.
Με τη δράση της εταιρείας, τοποθέτηση τάπητα ασφαλείας στον αύλειο χώρο του νηπιαγωγείου μας, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και της περιβαλλοντικής της πολιτικής, καταφέραμε να βελτιώσουμε
αισθητά την ασφάλεια στο χώρο της αυλής, ενώ παράλληλα μας δόθηκε η δυνατότητα να λειτουργούμε σε ένα περιβάλλον ευχάριστο για μαθητές και εκπαιδευτικούς. Είναι γνωστό ότι ο αύλειος χώρος μιας σχολικής μονάδας, χαρακτηρίζεται ως η μεγαλύτερη αίθουσά της, αφού «στεγάζει» ιδιαίτερα σημαντικές δραστηριότητες: ψυχοκινητικές, ακαδημαϊκές και φυσικά παιχνίδι.
Η προσφορά της εταιρείας που είναι πολύ σημαντική καθώς η οικονομική συγκυρία είναι απαγορευτική για τέτοιου είδους υποδομές στις σχολικές μονάδες, θα έχει αντοχή στο χρόνο και θα δώσει στους μικρούς μαθητές μας τη χαρά που τους αξίζει. 
Ευχή όλων μας είναι τέτοιου είδους δράσεις να βρουν και άλλους μιμητές.
                                                                                  
                                                                                    Η Προϊσταμένη 
                                                                του 1ου Νηπιαγωγείου Πολυγύρου
                                                                                    Βασιλειάδου Θεανώ                                                        

                                   

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Πηγή: http://respentza.blogspot.com/2015/12/blog-post_61.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.