«ΚΑΘΑΡΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Πλανήτης Ζωντανός!»

Συντάκτης:
Κατηγορία: Περιβάλλον
 

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ζωγραφικής της Παιδικής HELMEPA, με τίτλο «Καθαρός Ωκεανός σημαίνει Πλανήτης Ζωντανός!».

Α' Βραβείο 5-7 ετώνΌπως ανακοίνωση η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος –  HELMEPA: «Με το θέμα αυτό, 390 Ομάδες του Προγράμματος «Παιδική HELMEPA» από 109 Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία της χώρας έστειλαν 395 υπέροχα έργα. Οι ζωγραφιές τους μας υπενθυμίζουν τη σημασία των ωκεανών στη διατήρηση της ζωής του πλανήτη και μας ευαισθητοποιούν για Καθαρές Θάλασσες και Ακτές, ιδιαίτερα καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει.

Ο Διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε ξεχωριστά για 2 κατηγορίες ηλικιών: (α) 5-7 ετών και Κέντρων Ειδικής Αγωγής και (β) 8-12 ετών. Τα έργα που πληρούσαν τα κριτήρια του Διαγωνισμού αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Παιδικής HELMEPA και οι Ομάδες-Μέλη του Προγράμματος ψήφισαν και ανέδειξαν τα εξής:

Κατηγορία 5-7 ετών και Κέντρων Ειδικής Αγωγής

– Α’ Βραβείο: Δημοτικό Σχολείο Αρμενοχωρίου Φλώρινας, Ομάδα 1700(Α), 6 ετών
– Β’ Βραβείο: 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων, Ομάδες 1754(Ν)-1755(Ν), 5 ετών
– Γ’ Βραβείο: Δημοτικό Σχολείο Λουτροχωρίου, Ομάδα 1704(Α), 7 ετών

Α' Βραβείο 8-12 ετώνΚατηγορία 8-12 ετών

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

– Α’ Βραβείο: 4ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης, Ομάδες 2539(Β)-2540(Β)-
2541(Β), 8 ετών
– Β’ Βραβείο: 11ο Δημοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου, Ομάδα 2494(Β), 9 ετών
– Γ’ Βραβείο: 11ο Δημοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου, Ομάδα 2495(Β), 9 ετών

Β' Βραβείο 5-7 ετών

Τα Α’ Βραβεία εκτυπώνονται σε Αφίσες με τα ονόματα των μαθητών και του Εθελοντή Εκπαιδευτικού, ελληνικά και αγγλικά, και θα διανεμηθούν σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ στα Μέλη των Ομάδων που κέρδισαν τα Β’ και Γ’ Βραβεία δίδονται Έπαινοι Συμμετοχής.Τα έργα που συμμετείχαν στις 2 κατηγορίες υπάρχουν στους συνδέσμους: http://www.helmepajunior.gr/pdf/DrawingCompetition2016-1.pdf, http://www.helmepajunior.gr/pdf/DrawingCompetition2016-2.pdf

Συγχαρητήρια στα Μέλη των Ομάδων που τα έργα τους διακρίθηκαν καθώς και σε όλους τους μικρούς μαθητές που συμμετείχαν με τις πρωτότυπες ζωγραφιές τους! «.

Πηγή: http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.