ΜΕΡΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ το περιβαλλοντικό ανοσιούργημα στον Ποταμό

Συντάκτης:
Κατηγορία: Περιβάλλον, Ρεπορτάζ
 

του ακτιβιστή Σύμφωνα με επιπρόσθετες πληροφορίες (λόγω του προχωρημένου της ώρας είναι αδύνατο να τις επιβεβαιώσουμε, θα το κάνουμε το ταχύτερο δυνατό βέβαια) που λάβαμε υπάρχουν ακόμη χειρότερες παρεμβάσεις που έγιναν στην περιοχή νατούρα προκειμένου να εξυπηρετηθούν συμφέροντα εκμισθωτών των μπιτσόμπαρων στην περιοχή του Ποταμού Επανομής (δείτε εδώ).
Όπως μαθαίνουμε με γκρέιντερ (ή το γνωστό JCB) ισοπεδώθηκε παρακείμενη έκταση (που υπάγεται στην προστατευμένη περιοχή ΝΑΤΟΥΡΑ) σε κοντινή απόσταση από παραθαλάσιο μπαράκι για να μετατραπεί σε ΠΑΡΚΙΝΓΚ για την εξυπηρέτηση των πελατών του.
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε για ποιον λόγο οι δημοτικές αρχές συμπράττουν (ή μήπως είναι εν αγνοία τους ;;) σε τέτοιας μορφής και έκτασης περιβαλλοντικά εγκλήματα και ποια είναι ενδεχομένως τα οφέλη του δήμου.
Πέρα όμως από την οργή που μας διακατέχει για τον βανδαλισμό του οικολογικού χαρακτήρα της προστατευόμενης περιοχής που θα έπρεπε να την φυλάττει η δημοτική αρχή ως κόρη οφθαλμού, θα θέλαμε με την ευκαιρία να θέσουμε ορισμένα ερωτήματα που έχουν να κάνουν με την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και της υγείας των επισκεπτών - λουομένων.
Και εξηγούμαστε:

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση
  • Η εκμίσθωση των παραλιακών περιπτέρων στην Επανομή έγινε με όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις;
  • Υπάρχει αποχέτευση των παραλιακών μπαρ στον Ποταμό;
  • Υπάρχουν βόθροι ; Είναι αυτοί στεγανοί; Και πόσο ασφαλείς είναι για ενδεχόμενη μόλυνση των περιοχών στις οποίες βρίσκονται αλλά και της παρακείμενης θαλάσσιας ακτής;
  • Το υγειονομικό έχει κάνει τον απαραίτητο έλεγχο για την λειτουργία τους;

Πηγή: http://www.activistis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.