ΕΞΥΠΝΗ ΠΡΙΖΑ WI-FI SMART Plug από την TP-Link

Συντάκτης:
 

TP-LINK_1

H TP-Link ανακοίνωσε το Wi-Fi Smart Plug την «έξυπνη» ασύρματη πρίζα με δυνατότητα παρακολούθησης κατανάλωσης ενέργειας και εύκολης διαχείρισης των ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών μέσω κινητού.

Συγκεκριμένα, το Wi-Fi Smart Plug, η «έξυπνη» ασύρματη πρίζα, επιτρέπει στον χρήστη, με την απλή τοποθέτηση της σε οποιαδήποτε πρίζα του σπιτιού ή του γραφείου, την παρακολούθηση της κατανάλωσης ενέργειας (μοντέλο HS110) της ηλεκτρονικής ή ηλεκτρικής συσκευής που συνδέεται με αυτή και την εύκολη διαχείρισή της.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Ο χρήστης «κατεβάζει» και εγκαθιστά στο smartphone του την Kasa, τη δωρεάν εφαρμογή της TP-Link, η οποία του επιτρέπει να παρακολουθεί και να διαχειρίζεται, μέσω του κινητού του, τις συνδεμένες με Wi – Fi Smart Plug συσκευές του, από οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού του ή και από οποιοδήποτε σημείο εκτός σπιτιού με σύνδεση Internet.

Το Wi-Fi Smart Plug παρέχει επίσης, για όλες τις συνδεδεμένες με αυτό συσκευές, τη δυνατότητα:
• Προγραμματισμού ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης τους
• Αυτόματης ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης τους σε διάφορα χρονικά διαστήματα, όταν ο χρήστης απουσιάζει από το σπίτι, ώστε να δίδεται η εντύπωση ότι κάποιος είναι στο σπίτι
• Παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο της κατανάλωσης ενέργειας τους ή το ιστορικό κατανάλωσής τους (μοντέλο HS110)
• Φωνητικού Ελέγχου μέσω Amazon Echo – Η συσκευή Amazon Echo (πωλείται ξεχωριστά) επιτρέπει στον χρήστη να ελέγχει τις συσκευές μέσω φωνητικών εντολών

Πηγή: http://www.pestaola.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.