ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΑ που συγκέντρωσε 19.714 μόρια! (Photo)

 

Τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων ανακοινώθηκαν σήμερα και η Ελένη Μάνθου, απόφοιτη του Κολλεγίου Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη, δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές και συγχαρητήρια από συγγενείς και φίλους της.

Η Ελένη ξεχώρισε στο σχολείο της, αλλά και σε όλη τη Θεσσαλονίκη, αφού συγκέντρωσε 19.714 μόρια και στοχεύει στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

''Ήταν μια δύσκολη χρονιά, ωστόσο η συστηματική προσπάθεια άξιζε, αφού το αποτέλεσμα με δικαίωσε '' δηλώνει η ίδια στο Thestival.gr και προσθέτει: ''Η μόνη δυσκολία ήταν το άγχος, το οποίο, όμως, μπόρεσα να διαχειριστώ''.

Όπως ανέφερε το... μυστικό για την επιτυχία είναι η σωστή οργάνωση χρόνου και διαβάσματος, ώστε να κατορθώσει κανείς να ξεπεράσει τον εαυτό του.

''Σε μεγάλο βαθμό το σύστημα των πανελληνίων εξετάσεων είναι δίκαιο και αδιάβλητο. Ωστόσο, σημαντικός είναι ο παράγοντας της τύχης, αφού ίσως κάποιοι υποψήφιοι να μην ανταποκριθούν όπως θα ήθελαν τη στιγμή εκείνη και οι τρεις αυτές ώρες να ακυρώσουν την προσπάθεια μιας ολόκληρης χρονιάς'', δηλώνει η Ελένη.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Η Ελένη είχε ακολουθήσει τη Θετική Κατεύθυνση και έγραψε 19 στην Έκθεση, 19,8 στη Βιολογία, 19.9 στη Φυσική και 20 στη Χημεία.

''Τώρα, μόνο διακοπές! Δεν θα κάνω τίποτα για τρεις μήνες'' αναφέρει και εύχεται καλό καλοκαίρι!

Πηγή: http://www.topontiki.gr

Μία σκέψη στο“ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΑ που συγκέντρωσε 19.714 μόρια! (Photo)”

 1. Συχαρητήρια! Η Ελένη θα μπορούσε να εξηγήσει για τους
  μελλοντικούς υποψήφιους τι θα πει ΣΩΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
  ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΟΣ. Κανένας άλλος δεν είναι
  πιο κατάλληλος για αυτό το θέμα από την ωραία Ελένη.
  Βέβαια το δύσκολο είναι πώς και πού να ακουστεί.
  Εγώ ξέρω αλλά σ΄αυτή την πατρίδα οι απόψεις των μη
  «διάσημων» αγνοούνται.

Πείτε τη γνώμη σας!