ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης – Λήμνου – Μυτιλήνης (Πηγή: thrakinet.tv)

Συντάκτης:
Κατηγορία: Θράκη
 

Συνεχίζονται οι προσπάθειες του Βουλευτή Έβρου με την Νέα Δημοκρατία, Αναστάσιου Δημοσχάκη για τη δημιουργία της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης – Λήμνου – Μυτιλήνης, με προφορικές ενημερώσεις στους θεσμικούς φορείς της περιοχής αλλά και εγγράφως, με επιστολές στις οποίες εξηγεί τους λόγους για τους οποίους θεωρεί ότι ότι η δημιουργία μίας τέτοιας σύνδεσης είναι μείζωνος σημασίας για την περιοχή.
Όπως τόνισε ο Αναστάσιος Δημοσχάκης, η πρόταση αυτή αγκαλιάζεται από όλους τους φορείς των παραγωγικών τάξεων, του νομού Έβρου και Ροδόπης αλλά και τις περιφέρειες ΑΜΘ και Βορείου Αιγαίου, καθώς μέσα από τη “θαλάσσια Εγνατία”, όπως την χαρακτήρισε, θα επέλθει πρόοδος και ανάπτυξη, στην περιοχή μας, προωθώντας τα προϊόντα της στις αγορές της Θράκης, και των νήσων του Βορείου Αιγαίου.

IMG_8188

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση
Κοινοποιήστε:
  • Facebook

Πηγή: http://thrakinet.tv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.