ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ κάνουν λόγο οι εργαζόμενοι στο ΠΓΝΑ (Πηγή: thrakinet.tv)

Συντάκτης:
Κατηγορία: Θράκη
 

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΠΓΝΑ λόγω υποστελέχωσης και τις κενές θέσεις εργασίας, που δεν καλύπτονται και δημιουργούν προβλήματα, αναφέρεται ο Χριστόδουλος Μεντίζης, Πρόεδρος των Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για ένα ζήτημα, που επανέρχεται κάθε τόσο στο προσκήνιο, εφόσον οι κρατικοί φορείς δεν μεριμνούν για την επίλυσή του και αυτό δυσχεραίνει ολοένα την καθημερινότητα τόσο των πολιτών όσο και των εργαζομένων. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μεντίζης παρουσιάζει τα κενά των θέσεων εργασίας από το 2014, που ανέρχονται σε 64 αποχωρήσεις και συνταξιοτήσεις μαζί, ενώ από αυτά καλύφθηκαν μόνο 12, τρεις θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού και 9 βοηθητικού υγειονομικού προσωπικού ”
Παρότι, λοιπόν, ο αριθμός των απολύσεων είναι αντιστρόφως ανάλογος με τον αριθμό των προσλήψεων δεν διαφαίνεται να υπάρχει καμία ελπίδα για βελτίωση της παρούσας κατάστασης, που, φυσικά, δεν αφορά μόνο την περιοχή μας αλλά ολόκληρη τη χώρα. Μια χώρα που παραπαίει μέρα με τη μέρα, εφόσον οι ιθύνοντες δεν μεριμνούν για τη σωστή λειτουργία των φορέων της.

mentizis

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.