ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ στους παιδικούς σταθμούς, παραχώρησαν τα μέλη της Παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση” Αλεξανδρούπολης (thrakinet.tv)

Συντάκτης:
Κατηγορία: Θράκη
 

Συνέντευξη Τύπου για το θέμα της κατάστασης στους παιδικούς σταθμούς, παραχώρησαν τα μέλη της Παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση” Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα που απασχολεί πολλές οικογένειες καθώς όπως υπογράμμισε ο Σάββας Δευτεραίος, επικεφαλής της παράταξης, για τη φετινή χρονιά έγιναν τουλάχιστον 350 αιτήσεις, από τις οποίες, μόνο οι 130 θα μπορέσουν να ικανοποιηθούν.
Σύμφωνα με τον Σάββα Δευτεραίο, οι λόγοι που συμβαίνει αυτό είναι δύο : Αφενός η επιχειρηματική δράση την οποία στηρίζει η Ε.Ε., καθώς τα κουπόνια (voucher) δόθηκαν στους γονείς και όχι απ ευθείας στους παιδικούς σταθμούς, με στόχο αυτοί να βρουν “καλύτερους” παιδικούς σταθμούς και αφετέρου, η πολιτική της Κυβέρνησης η οποία φρόντισε μόνο για την ικανοποίηση της απόλυτης φτώχειας.
Τέλος, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, κατηγόρησε την Δημοτική Αρχή ότι αντί να ενημερώσει τους πολίτες και να τους κατευθύνει σε δρόμους αγωνιστικούς και διεκδικητικούς, αρκέστηκε στον ρόλο του “επιχειρηματία”, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

sun tupou laiki sispirosi

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.