“ΤΕΛΟΣ” ΣΤΗΝ ΡΙΨΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΖΩΝΗ Αλεξ/πολης – Δικέλλων θέλει να βάλει ο Δήμος με τοποθέτηση πινακίδων [thrakinet.tv]

Συντάκτης:
Κατηγορία: Θράκη
 

Την απερισκεψία και την ανευθυνότητα κάποιων πολιτών φαίνεται να προσπαθεί να διορθώσει ο δήμος της Αλεξανδρούπολης, με το να σταματήσουν να πετούν αλόγιστα τα σκουπίδια και τα μπάζα τους. Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο Χρήστος Ζιώγας, αντιδήμαρχος πρασίνου και καθαριότητας, έγιναν τεράστιες προσπάθειες τον τελευταίο καιρό από τον δήμο για την αποκομιδή τους. Τοποθετήθηκαν πινακίδες που αφορούν σε όλα τα είδη των απορριμάτων κατά μήκος της παραλιακής ζώνης για να βελτιωθεί όχι μόνο η εικόνα της πόλης προς τα έξω αλλά και για να αποκτήσει ευσυνειδησία ο καθένας μας ξεχωριστά.
Η κατάσταση αυτή, όπως αναφέρει ο Χρήστος Ζιώγας επιβαρύνει τους δημότες αφού απαιτείται ένα κόστος για την μεταφορά και την απόθεσή τους σε ειδικούς χώρους. Η Αλεξανδρούπολη, ο πολιτισμός και οι παραλίες της, όπως επισημαίνει, είναι πόλος έλξης για τους τουρίστες. Παράλληλα, η Δημοτική Αρχή καλει τους πολίτες να συνεισφέρουν ο καθένας με τη δική του προσπάθεια καθιστώντας την πολη βιώσιμη και καθαρή, συμβάλλοντας έτσι στον περιορισμό του προβλήματος ακόμη και στο ελάχιστο.

skoupidia

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.