ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με το Μπουργκάς αποβλέπει ο δήμος Αλεξανδρούπολης (thrakinet.tv)

Συντάκτης:
Κατηγορία: Θράκη
 

Διεξοδική συζήτηση για θέματα οικονομικής και τουριστικής συνεργασίας μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Μπουργκάς έγινε στην πρόσφατη συνάντηση των δημάρχων των δύο πόλεων, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης. Η επίσκεψη του δημάρχου Αλεξανδρούπολης στο Μπουργκάς στόχευε στην προώθηση οικονομικών προοπτικών και ειδικότερα στον τομέα του τουρισμού. Όπως δηλώνει ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης στόχος είναι να επέλθει τουριστική άνθηση μέσω της τριπολικής διασύνδεσης των δύο τόπων με την Αγία Πετρούπολη για να δημιουργηθεί αεροπορική σύνδεση Αλεξανδρούπολη-Αγία Πετρούπολη-Μπουργκάς στο άμεσο μέλλον.
Η διασύνδεση αυτή, όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης θα επιφέρει ένα πλήθος ωφελειών ανάμεσα στις οποίες είναι εκτός από την τουριστική κίνηση στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης και η άνοδος της επιχειρηματικότητας. Ένα επιπλέον θετικό που θα προκύψει από την παρούσα συνεργασία είναι η περάτωση του οδικού δικτύου Αλεξανδρούπολης – Ορμενίου μέχρι το τέλος του 2018, που θα καθιστά ταχύτερη και συντομότερη την επικοινωνία των δύο πόλεων και θα φέρει διέξοδο σε πολλά υπάρχοντα προβλήματα.

faros 2

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση
Κοινοποιήστε:
  • Facebook

Πηγή: http://thrakinet.tv/%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%81/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.