ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ στην ΔΕΘ, οι αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης (Πηγή: thrakinet.tv)

Συντάκτης:
Κατηγορία: Θράκη
 

Παρόντες την πανελλαδική ένστολη διαμαρτυρία η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη με αφορμή την διοργάνωση της 81ης ΔΕΘ, θα είναι και οι αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξ/πολης, Δημήτρης Τσιακίρης, οι αστυνομικοί διαμαρτύρονται για την “λαίλαπα” των μέτρων που έρχονται και αφορούν όχι μόνο τους ένστολους αλλά όλους τους πολίτες, και τα προβλήματα που αφορούν στον κλάδο τους, και τα οποία θα έχουν επιπτώσεις σε ολόκληρη την κοινωνία. Προβλήματα όπως είναι οι μειώσεις στους μισθούς, αλλά και οι ελλείψεις σε προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή.
Ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα για τους αστυνομικούς είναι, το ασφαλιστικό, καθώς πλέον ο ασφαλιστικός τους φορέας εντάσσεται στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης, με το μέλλον να είναι εξαιρετικά αβέβαιο, Προβλήματα τόσο μεγάλα, που όπως τόνισε ο Δημήτρης Τσιακίρης εάν δεν επιλυθούν, οι αστυνομικοί δεν θα μπορούν πλέον να είναι κοντά στους πολίτες, όταν χρειαστεί.

IMG_8334

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.