ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΞΥΝΗ

Συντάκτης:
Κατηγορία: Εκπαίδευση
 

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ με ανακοίνωσή του απαντά στα πρόσφατα δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου και στρέφεται εναντίον συγκεκριμένων δημοσιογράφων που πρωτοστατούν στη δυσφημιστική εκστρατεία σε βάρος του Ομίλου Ξυνή, παραβιάζοντας τόσο τη δημοσιογραφική δεοντολογία, όσο και το τεκμήριο της αθωότητας, γεγονός για το οποίο το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο εξέδωσε στο παρελθόν απόφαση εναντίον ΜΜΕ μετά από καταγγελία του Ομίλου ΞΥΝΗ.

Τα έντυπα λένε τη μισή αλήθεια και παραπληροφορούν στην ουσία το κοινό, αποκρύπτοντας ότι το θέμα της αδειοδότησης των ΙΕΚ ΞΥΝΗ έχει αναπεμφθεί από το Διοικητικό Εφετείο στη Διοίκηση του Υπουργείου παιδειας για να συμπληρώσει τη σχετική αιτιολογία για το franchise του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, την οποία το Δικαστήριο θεώρησε «μη εκτενή».

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Αυτά, μετά από προσφυγή ανταγωνιστικού μας ΙΕΚ, το οποίο έχει επίσης υποβάλει σωρεία μηνύσεων εναντίον των μελών της διοίκησης του ΙΕΚ ΞΥΝΗ με κατηγορίες για τις οποίες αυτά έχουν ήδη αθωωθεί πανηγυρικά, καθώς και σχετικές αγωγές που έχουν ήδη απορριφθεί ή εκκρεμούν.

Ο Όμιλος ΞΥΝΗ δηλώνει ότι έχει απεριόριστη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, ζητά από το Υπουργείο Παιδείας να κλείσει τα αυτιά του στις δημοσιογραφικές και λοιπές «σειρήνες» και στα γνωστά «παπαγαλάκια» που εξυπηρετούν δυστυχώς τα συμφέροντα των ανταγωνιστών του και επιδιώκουν με κάθε μέσο και εντελώς αθέμιτα τη διακοπή της λειτουργίας του, και διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει και στο μέλλον να παρέχει προς τους νέους τις ίδιες άριστες εκπαιδευτικές υπηρεσίες για τις οποίες φημίζεται 60 χρόνια τώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.