ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Τυφλών [dramini]

 

tiflos45

Ενημερωτική εκδήλωση από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Τυφλών και την Περιφερειακή Ένωση Ανατολικής Μακεδονίας για άτομα με αναπηρία όρασης και τους σκύλους οδηγούς τους,θα πραγματοποιηθεί 7 και 8 Οκτωβρίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Καβάλας, 9 Οκτωβρίου στο Δήμο της Δράμας. Σκοπός είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των πολιτών και των τοπικών φορέων.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα υπάρχουν περιήγηση των ατόμων στα κέντρα των πόλεων, με στόχο την προσπάθεια δημιουργίας προσβάσιμων διαδρομών για την καλύτερη ποιότητα ζωής των ατόμων αυτών και των οικογενειών τους. Μία μάλιστα ημέρα θα παρουσιαστούν εισηγήσεις από επιστήμονες, επαγγελματίες του χώρου, βιωματικές προσεγγίσεις από τους ίδιους τους πάσχοντες.
Προγραμματίζεται να γίνει και παρουσίαση του κέντρου σκύλοι οδηγοί Ελλάδος, περιήγηση στην πόλη με τέσσερεις σκύλους οδηγούς, για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών.
Η επιτροπή της περιφέρειας αποφάσισε να στηρίξει τη διοργάνωση που έχει προϋπολογισμό 4,500 ευρώ, με το ποσό των 860 ευρώ. Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

με πληροφορίες από την proininews.gr

Πηγή: http://www.dramini.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *