ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΥΡΙΑΚΕΣ της ΔΕΘ τα εμπορικά καταστήματα (Πηγή: thessalonikipress)

 

Ανοιχτά θα είναι κατά τις δύο Κυριακές της 81ης Διεθνούς ‘Εκθεσης (ΔΕΘ) τα εμπορικά καταστήματα στην περιοχή του δήμου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να εξυπηρετηθούν στις αγορές τους οι χιλιάδες επισκέπτες της πόλης, αλλά και να τονωθεί η αγοραστική κίνηση.

Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης:

‘Από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη η 81η ΔΕΘ, ένας θεσμός άρρηκτα δεμένος με την ιστορία της πόλης, το κορυφαίο γεγονός για την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ζωή της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας.

Από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου η Θεσσαλονίκη γιορτάζει και αναμένει να φιλοξενήσει χιλιάδες επισκέπτες.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης αποτελεί τη μεγάλη ευκαιρία της Αγοράς της Θεσσαλονίκης, να δείξει το φιλόξενο πρόσωπό της στους επισκέπτες της.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, προκειμένου να τιμήσει το μεγαλύτερο εμπορικό και οικονομικό γεγονός-ορόσημο για την πόλη μας, ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΤΗΣ ΔΕΘ, 11 & 18 Σεπτεμβρίου 2016.

Αποτελεί την ευκαιρία για τις μικρές εμπορικές επιχειρήσεις που εκπροσωπεί ο Σύλλογός μας, να δώσουν, τόσο στους επισκέπτες όσο και στους κατοίκους αυτής της πόλης, τη δυνατότητα να επωφεληθούν, ψωνίζοντας με τις καλύτερες τιμές αυτές τις δύο μέρες...

Πηγή: http://www.thessalonikipress.gr/anixta-ke-tis-dio-kiriakes-tis-deth-ta-emporika-katastimata/

Πείτε τη γνώμη σας!