Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (thessalonikipress)

Συντάκτης:
Κατηγορία: Μακεδονία
 

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει και φέτος με δικό της περίπτερο, δίπλα στον «Πύργο του ΟΤΕ» στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), η οποία συμπληρώνει 81 χρόνια λειτουργίας.

Κύριος στόχος της παρουσίας της Περιφέρειας στη ΔΕΘ είναι η ενημέρωση των επισκεπτών του περιπτέρου για τα έργα και τις δράσεις που έχουν ήδη ξεκινήσει στην Κεντρική Μακεδονία, για την πρόοδο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας στο πλαίσιο του νέου ΕΣΠΑ 2014 – 2020, καθώς και για τα αποτελέσματα της ολοκλήρωσης των παρεμβάσεων της Προγραμματικής Περιόδου 2007 – 2013.

Στο πλαίσιο αυτό, δημιουργήθηκε ένα τετρασέλιδο έντυπο, το οποίο θα διανέμεται στους επισκέπτες του περιπτέρου και το οποίο είναι επίσης διαθέσιμο σε ηλεκτρονική μορφή, όπως επισυνάπτεται.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Το κεντρικό σύνθημα της φετινής παρουσίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην 81η ΔΕΘ είναι: «Η Περιφέρεια στην πράξη (το ΕΣΠΑ στην Κεντρική Μακεδονία)».

Στο περίπτερο παρουσιάζονται οι ωφέλειες και τα αποτελέσματα από την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων του ΕΣΠΑ 2007 – 2013 στην Κεντρική Μακεδονία και συγκεκριμένα: Ολοκληρώθηκαν 523 παρεμβάσεις, συνολικού προϋπολογισμού 1,37 δισ...

Πηγή: http://www.thessalonikipress.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.