ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΑ «ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ» για τις προσλήψεις του Γεωργιάδη [altsantiri]

 

Μία μέρα μετά την κατάθεση μήνυσης εις βάρος του από τον Άδωνη Γεωργιάδη, ο Παύλος Πολάκης έκανε γνωστό ότι έχει καταθέσει στον εισαγγελέα διαφθοράς όλα τα στοιχεία που διαθέτει για τα «ραβασάκια» σχετικά με τις προσλήψεις που είχε κάνει ο πρώην υπουργός.

Όπως ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, μιλώντας στο Κόκκινο Κρήτης 88,4, τον λόγο έχει τώρα η δικαιοσύνη, αφού έχουν κατατεθεί στον εισαγγελέα όλα τα απαραίτητα στοιχεία, αφού «δεν πετάω κουβέντες στον αέρα». Μάλιστα ο κ. Πολάκης έκανε γνωστό ότι «είναι σε εξέλιξη μια πολύ μεγάλη έρευνα η οποία αφορά δυο κοντέινερς στοιχεία».

Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Πολάκης αναφέρθηκε στα αποτελέσματα της περιοδείας του πρωθυπουργού στην Ανατολική Κρήτη και στις εξαγγελίες του για τον χώρο της υγείας του νησιού χαρακτηρίζοντας το επιχειρησιακό σχέδιο που έχει εκπονηθεί για το ΠΑΓΝΗ και το Βενιζέλειο Νοσοκομείο ένα ουσιαστικό εργαλείο αντιμετώπισης των λειτουργικών προβλημάτων των νοσηλευτικών ιδρυμάτων που θα θέσει τέρμα στην εξαγωγή ασθενών στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Παράλληλα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας τοποθέτησε τη λειτουργία των δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας τον Απρίλιο του 2017 και αναφέρθηκε στο χρονοδιάγραμμα των προσλήψεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσλήψεων στα νοσοκομεία της χώρας.

Ιδιαίτερα επικριτικός ήταν ο Παύλος Πολάκης και για τις εργολαβίες που είχε μοιράσει η προηγούμενη συγκυβέρνηση στους τομείς της καθαριότητας και της διανομής φαγητού στα νοσοκομεία.

Πηγή: http://www.altsantiri.gr/parapolitika/ston-isangelea-diafthoras-ta-ravasakia-gia-tis-proslipsis-tou-georgiadi/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *