Νέες αποκαλύψεις για Σώρρα – Τι δουλειές έκανε στην Αχαϊα μέχρι το 2010 – Τα φουσκωτά παιχνίδια και οι μπετονιέρες – Γιατί προσέφυγε ιδιοκτήτης κτιρίου στη δικαιοσύνη

Συντάκτης:
 

 

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τη δράση του Αρτέμη Σώρρα . Σύμφωνα με ρεπορτάζ του καναλιού "Ε", ο Σώρρας μέχρι το 2003 νοίκιαζε φουσκωτά παιχνίδια για παιδότοπους και παραλίες στην Αχαϊα .

Το ρεπορτάζ του "Ε" ανέφερε ότι ο Σώρρας στη συνέχεια - και μέχρι το 2010 - περιέλαβε στην επιχείρηση και την εισαγωγή φορτηγών και βαρέων αγροτικών μηχανημάτων, όπως εκσκαφείς, μπετονιέρες κ.α .

Η επιχείρηση αυτή έκλεισε, ενώ ο ιδιοκτήτης που νοίκιαζε το κτίριο, το οποίο ήταν η έδρα της εταιρίας, ισχυρίστηκε ότι ο Σώρρας χρώσταγε μισθώματα . Ο ιδιοκτήτης, όπως λέει, προσέφυγε στη δικαιοσύνη και δικαιώθηκε .

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Από το 2010 κι έπειτα ο Σώρρας έπαψε να δραστηριοποιείται στην Αχαϊα και βρέθηκε στην Αθήνα . Λίγο αργότερη ξεκίνησε η γνωστή ιστορία, που έχει προκαλέσει σάλο στο πανελλήνιο, με τα 600 δισ.

 

Πηγή: http://www.topontiki.gr/article/201528/nees-apokalypseis-gia-sorra-ti-doyleies-ekane-stin-ahaia-mehri-2010-ta-foyksota


Το topontiki πρόσθεσε στα παραπάνω:
[...] [...] [...] [...]

1 thought on “Νέες αποκαλύψεις για Σώρρα – Τι δουλειές έκανε στην Αχαϊα μέχρι το 2010 – Τα φουσκωτά παιχνίδια και οι μπετονιέρες – Γιατί προσέφυγε ιδιοκτήτης κτιρίου στη δικαιοσύνη”

  1. Ο/Η Perry Hatzipapas λέει:

    Bloody get him and castrate him ..Make sure you get his assets all the stolen millions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *