Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 10/01

Συντάκτης:
 

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα; Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .

Κριός
Ευτυχώς που εσείς έχετε καταλάβει ότι το να κερδίζετε χρόνο είναι υπέρ σας στα επαγγελματικά σας αλλά αυτό πρέπει να ξέρετε να το διαχειριστείτε δημιουργικά και κάπως να επισπεύσετε τις ενέργειές σας με δική σας πρωτοβουλία… Ερωτικά, ακόμα και τώρα έχετε πάρει σοβαρά το ρόλο σας και αυτό δεν είναι και τόσο ερωτικό, αντίθετα δε σας αφήνει να εκφραστείτε όσο ελεύθερα θα θέλατε!

Ταύρος
Είστε σήμερα πιο αργοί αλλά αυτό δεν είναι κάτι που θα το προσέξει κανείς… Ερωτικά, ξέρετε να φέρνετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας αλλά τώρα κάνετε την έναρξη και δεν καταλήγετε κάπου ωστόσο έχετε σκιαγραφήσει τις ενέργειές σας… Επαγγελματικά, υπάρχει μία δυσπιστία ως προς τους άλλους, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να κοιτάξετε μπροστά προστατεύοντας όσο μπορείτε τον εαυτό σας!

Δίδυμοι 
Επιτέλους για εσάς υπάρχει μία καλύτερη διάθεση κυρίως γιατί ξέρετε τι θέλετε και πως μπορείτε να το αποκτήσετε . Έχετε την προσοχή σας στραμμένη στα επαγγελματικά σας και ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να διαχειριστείτε τα δικά σας πλεονεκτήματα έναντι των ανταγωνιστών σας οι οποίοι όμως δε θα μείνουν και με σταυρωμένα τα χέρια… Ερωτικά, ευτυχώς που μπορείτε να μιλάτε πιο ανοιχτά, και κυρίως να ξέρετε να καθησυχάζετε τους άλλους!

Καρκίνος
Μία εσωτερική αναστάτωση την έχετε και αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχετε και λόγο… Κυρίως βλέπετε ότι όλα κινούνται με άκρα μυστικότητα και βέβαια το καταλαβαίνετε γιατί αυτό γίνεται κυρίως για να προστατεύσουν τα θέματά τους . . Και εσείς όμως αυτό θα κάνετε στη συνέχεια, αλλά με πολλή προσοχή… Ερωτικά, η κοινωνική ζωή έχει ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες!

Λέων
Πιο λογικοί είστε σήμερα και αυτό που σας κάνει εντύπωση είναι ότι μπορείτε να τοποθετείστε σωστά κυρίως για ένα θέμα που βρίσκεται σε άμεση εξέλιξη . Ερωτικά έχετε καταλάβει ότι το χρυσό κλειδί είναι η επικοινωνία και γι’ αυτό δώστε μία παραπάνω σημασία σε αυτά που θέλετε να πείτε . Επαγγελματικά υπάρχει καλύτερο κλίμα όμως δεν είναι και το απόλυτό σας… Χρειάζεται περαιτέρω προσπάθεια!

Παρθένος
Επιστρέφετε σήμερα στα καθήκοντά σας και αυτό που πάλι θέλει τη δική σας συμβουλή και συμπαράσταση είναι τα οικογενειακά σας! Ερωτικά σωστά επιθυμείτε να επανέλθει μία κατάσταση για να την εκμεταλλευτείτε τάχιστα και ουσιαστικά… Σίγουρα όμως πρέπει να είστε έτοιμοι και για το αποτέλεσμα που δε θα είναι και αυτό που θέλετε επακριβώς… Επαγγελματικά, σήμερα ένα νέο που παίρνετε χρειάζεται να το επεξεργαστείτε εκτενέστερα!

Ζυγός
Μία αισιόδοξη μέρα για εσάς και αυτό που ξέρετε να κάνετε καλά είναι να κατοχυρώσετε αυτά που σας αξίζουν και μάλιστα αν μπορείτε να τα κατοχυρώσετε και γραπτά γιατί τα λεγόμενα μπορούν και να παρερμηνευτούν ή να μην τηρηθούν στο ακέραιο… Ερωτικά, είστε έτοιμοι να κάνετε μία αψυχολόγητη κίνηση και σχεδόν να τη μετανιώσετε τάχιστα και να προσπαθήσετε να τη διορθώσετε!

Σκορπιός
Ευτυχώς που εσείς ξέρετε να κρατάτε μυστικά ή να μαθαίνετε μυστικά και να τα κρατάτε για δική σας χρήση όταν χρειαστεί και να τα χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας… Ερωτικά πάντως είστε περισσότερο ενθουσιώδεις από όσο χρειάζεται και αυτό μπορεί και να σας απογοητεύσει γιατί περιμένετε πολλά που θα σας δοθούν μεν αλλά όχι απλόχερα όπως τα έχετε στο μυαλό σας… Επαγγελματικά, χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί με τους συνεργάτες σας!

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Τοξότης
Ευτυχώς που καταλαβαίνετε τους άλλους ακόμα και αν σας ασκούν μία μορφή πίεσης στα επαγγελματικά σας που είναι εύκολο να τη διαχειριστείτε αν υπάρχει κατανόηση ή τουλάχιστον να γνωρίζετε το λόγο . Βασικά μπορείτε να ζητήσετε και διευκρινίσεις που δύσκολα θα σας δοθούν ωστόσο κάτι θα καταλάβετε… Ερωτικά βιάζεστε και αυτό θα σας δημιουργεί άγχος… Επαγγελματικά, θέλετε περισσότερη κατανόηση!

Αιγόκερως
Είστε και εσείς που θέλετε τάξη στη ζωή σας και κυρίως στα επαγγελματικά σας αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσετε τις προτεραιότητές σας κυρίως αν έχουν την ίδια σημασία που εσείς τους δίνετε . Ερωτικά είστε επιρρεπείς σε λάθη που είναι κυρίως λεκτικά γιατί ζητάτε κάτι που δεν το έχουν προετοιμάσει… Επαγγελματικά είστε αυτοί που θα ζητήσετε κάτι ως διασφάλιση και σχεδόν απαίτηση!

Υδροχόος
Για εσάς είναι μία μέρα με αρκετά ερωτική διάθεση κυρίως για να δημιουργήσετε μια προσδοκία που θα είναι υπέρ σας . Αυτό που ξέρετε να κάνετε καλά είναι να αποσαφηνίζετε τη θέση σας και τι ακριβώς θέλετε από τους άλλους! Βέβαια είστε πολύ απαιτητικοί αλλά αυτό δεν το καταλαβαίνετε . . Ερωτικά ξέρετε να καθησυχάζετε τους άλλους με τα λόγια σας… Επαγγελματικά ξέρετε ότι υπάρχει κάτι μυστικό που έχετε αρχίσει να το ανακαλύπτετε αλλά δεν είστε σίγουροι ότι είστε σε καλή πορεία!

Ιχθείς
Πολλές δουλειές για το σπίτι σας έχετε να κάνετε σήμερα και θα κουραστείτε αλλά θα πάρετε και μία ικανοποίηση όταν κάτι τελειώνει! Αυτό που βασικά σας βιάζει είναι να τακτοποιήσετε κάτι αν έχετε καλεσμένους! Ερωτικά θα δείξετε πιο έντονα το ενδιαφέρον σας και θα γίνετε πιο διεκδικητικοί… Επαγγελματικά σας ζητάνε κάτι που δεν ξέρετε αν θέλετε να το αναλάβετε!

Πηγή: http://www.altsantiri.gr


Το altsantiri πρόσθεσε στα παραπάνω:
[...] Πρέπει να προγραμματιστείς περισσότερο, για να διεκπεραιώσεις τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου [...] [...] Οι αδέσμευτοι Κριοί μην επαναπαύεστε γιατί η περίοδος είναι αρκετά θετική, για να κάνετε την γνωριμία που θέλετε

Ταύρος
Μια αναστάτωση μπορεί να προκύψει σήμερα στην οικογένειά σου, λόγω κάποιου ξαφνικού προβλήματος που θα προκαλέσει η αρνητική όψη της Σελήνης με τον Άρη, αλλά θα είναι εντελώς περαστική . Μην αφεθείς στις δυσκολίες και μην τα παρατάς τώρα που τα πράγματα έχουν μπει σε καλό δρόμο [...] Μπορείς να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να έχεις την κατανόηση του . Και αν ακόμη δεν υπάρχει τίποτα σημαντικό στη ζωή σου, μην είσαι ανυπόμονος και δεχτείς την πρόσκληση ατόμου που δεν σε ενθουσιάζει, γιατί στο τέλος της βραδιάς θα το μετανιώσεις [...] Η Αφροδίτη που παραμένει στους Ιχθείς σε επηρεάζει θετικά και η γοητεία σου είναι αυξημένη . Μπορείς να γνωρίσεις νέους, αξιόλογους ανθρώπους, να μιλήσεις μαζί τους για τα όνειρα σου και που ξέρεις; Μπορεί πολύ γρήγορα να σου χρειαστούν για τα επόμενα βήματα σου [...] Οι αδέσμευτοι θα κάνετε πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες;

Καρκίνος 
Σήμερα προσπάθησε να βάλεις καινούργια πλάνα για τις προβληματικές καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου και να ξέρεις ότι οι πλανήτες είναι πολύ φιλικοί με το ζώδιο σου [...] Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά . Καλό θα είναι για να μπορέσεις να ισορροπήσεις μερικά θέματα, να συζητήσεις με το σύντροφό σου και θα δεις ότι θα βρεις τις καλύτερες λύσεις [...] [...] [...] [...]

Παρθένος
Οι καθυστερήσεις και οι αναβολές θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της ημέρας, εσύ όμως πρέπει να συνεχίσεις να κινείσαι στους ίδιους ρυθμούς , γιατί μόνο έτσι θα φτάσεις στην επιτυχία που αναζητάς γρηγορότερα [...] Οι σκόπιμοι ελιγμοί που θα κάνεις σήμερα, θα σου δώσουν την ευκαιρία να αλλάξεις πορεία στις άσχημες καταστάσεις στη σχέση σου . Και αν ψάχνεις για ταίρι, η Αφροδίτη που παραμένει στους Ιχθείς σου δίνει πολύ ερωτισμό για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις ή αν έχεις βάλει κάποιον στόχο να τον κατακτήσεις [...] [...] Και εσύ που ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, έχεις τις θετικές επιρροές της Αφροδίτης που παραμένει στο ζώδιο των Ιχθύων, για να εξομολογηθείς τα αισθήματά σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει . Η αντιμετώπιση του θα σε καταπλήξει . Τόλμησέ το!!

Σκορπιός
Σήμερα μπορεί η μέρα σου να είναι αρκετά αγχώδης, αλλά εσύ δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε γιατί θα καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα στη σειρά τους . Οι διάφορες προθεσμίες που έχεις βάλει για να πετύχεις τους στόχους σου πλησιάζουν σύντομα και σιγά- σιγά θα αρχίσεις να απολαμβάνεις τις επιτυχίες, που δε θα είναι λίγες [...] [...] Μη χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία [...] Κινήσου μεθοδικά, για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις [...] Η τόλμη σου θα ανταμειφθεί [...] Έχεις αρχίσει να αγνοείς αυτά που δεν είναι και τόσο σημαντικά για σένα και αυτό σου δίνει περισσότερο χρόνο να ασχοληθείς με όσα τελικά αξίζει τον κόπο να το κάνεις . Προχώρα στους στόχους σου χωρίς να σε αποσπάσει τίποτε και είναι σίγουρο ότι αυτό που έχεις βάλει στο μυαλό σου, θα είναι το καλύτερο για σένα και την πορεία της ζωής σου [...] Και αν η καινούργια γνωριμία δεν έχει έρθει ακόμη στη ζωή σου, μην ανησυχείς γιατί με την γοητεία που θα έχεις σήμερα μπορείς να κατακτήσεις όποιον κι αν βάλεις στο μάτι [...] [...] Οι ελεύθεροι του ζωδίου να περιμένετε μία είδηση από το άτομο που έχετε ερωτευτεί που θα σας βάλει σε σκοτούρες και προβληματισμούς [...] Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου αλλά να ξέρεις ότι απαιτούν αρκετή κούραση . Μη διστάζεις γιατί οι προσπάθειές σου θα σε βοηθήσουν να πετύχεις όλους τους στόχους σου [...]

Πηγή: http://www.altsantiri.gr/lifestyle/astrologikes-provlepsis-tis-imeras-gia-tin-triti-1001/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *