ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ: ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ σκανδάλου της Novartis

 

Για «προσπάθεια συγκάλυψης του πολιτικού σκανδάλου της Novartis» κάνει λόγο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, ο οποίος προθέτει ότι «Νομίζω ότι όπως όλα δείχνουν το ελληνικό δημόσιο έχει ζημιωθεί περισσότερο με το σκάνδαλο Novartis από το σκάνδαλο Siemens».

Ο ίδιος, μιλώντας στο Κόκκινο δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι «έχουμε ένα σκάνδαλο που έχει ζημιώσει με εκατοντάδες εκατομμύρια το σύστημα υγείας. Έχουμε 4.500 γιατρούς που δωροδοκούνταν από την εταιρεία για να γράφουν τα φάρμακα της και φαίνεται ότι αυτό γινότανε με την ανοχή των υπουργείων υγείας και ανάπτυξης. Η έρευνα για το σκάνδαλο Novartis που ξεκινά από την περίοδο του 2000-2014, δηλαδή την περίοδο των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δείχνει πως έχουμε προσπάθεια συγκάλυψης του πολιτικού σκανδάλου».

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Παράλληλα, επισήμανε ότι «το σκάνδαλο έχει αποσιωπηθεί από τις εφημερίδες που είναι προσκείμενες στην ΝΔ, ενώ σε άλλες είναι πρώτη είδηση. Στην "Καθημερινή" για να τηρηθούν τα προσχήματα υπήρχε ένα άρθρο, όπου βέβαια δεν αναφέρεται καθόλου στο πολιτικό σκάνδαλο τη στιγμή που μέσα στη βδομάδα αναμένεται να καταθέσει ένας πρώην υπουργός για την υπόθεση μάλλον από την πλευρά της ΝΔ».

Πηγή: http://www.altsantiri.gr

Πείτε τη γνώμη σας!