Δυό μήνες παράταση στην υποβολή Πόθεν Έσχες. Αιτία … το ΣτΕ

 
 
Προς παράταση δυο μηνών πηγαίνει η υποβολή ηλεκτρονικής δήλωσης περιουσιακής κατάστασης, σύμφωνα με την ενημέρωση που παρείχε στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής ο Νίκος Βουτσης .  
 
Ο πρόεδρος της Βουλής, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έκανε γνωστό ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης άμεσα θα καταθέσει σχετική τροπολογία, η οποία θα προβλέπει την δίμηνη παράταση της προθεσμίας, τροπολογία η οποία αναμένεται να ψηφιστεί από την Ολομέλεια της Βουλής την προσεχή Πέμπτη .
 
Υπενθυμίζεται ότι η σχετική προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή των πόθεν έσχες λήγει στις 15 Ιανουαρίου ωστόσο το . .. νέο της διαδικασίας έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στους υπόχρεους με αποτέλεσμα να κρίνεται επιτακτική η παράταση της προθεσμίας .

Πηγή: http://www.topontiki.gr


Το thefaq πρόσθεσε στα παραπάνω:
[...]
Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ενημέρωσε τα μέλη της Διάσκεψης των προέδρων της Βουλής πως μετά από προσφυγή των δικαστών και αιτήματα άλλων υπόχρεων, όπως οι ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών, θα παρατείνει την διαδικασία κατά δύο μήνες .

Ειδικότερα, η παράταση πρόκειται να δοθεί μετά τις προσφυγές των 5 δικαστικών Ενώσεων, αλλά και αιτήματα άλλων υπόχρεων, όπως οι ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών, που θεωρούν αντισυνταγματικό τον τρόπο υποβολής [...] [...]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *