ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ τη δολοφονική επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ [altsantiri]

 

Ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν τη δολοφονική επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ εξέδωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, αλλά και αυτό του ΚΚΕ.

Μέγαρο Μαξίμου

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τη δολοφονική επίθεση εναντίον αστυνομικών στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, που φρουρούσαν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ» αναφέρει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι «τέτοιες ενέργειες δεν κάμπτουν το φρόνημα των ελληνικών Αρχών, που το τελευταίο διάστημα έχουν αποδείξει πως επιτελούν επιτυχώς το καθήκον τους» .

«Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στον αστυνομικό που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ «καταδικάζει την ένοπλη επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού. Πρόκειται για ενέργεια που δημιουργεί ερωτηματικά για τους δράστες και τις επιδιώξεις αυτής της επίθεσης» αναφέρει σχόλιο του γραφείου Τύπου του κόμματος, καταλήγοντας: «Το ΚΚΕ εύχεται ταχεία ανάρρωση στον τραυματία αστυνομικό».

ΑΝΕΛ

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εκφράζουμε τον έντονο αποτροπιασμό μας και καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη δολοφονική επίθεση εναντίον ανδρών των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη» αναφέρει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου, τονίζοντας ότι «εγκληματικές ενέργειες είναι απαράδεκτες στη Δημοκρατία και δεν πρέπει να γίνονται ανεκτές».

«Ευχόμαστε γρήγορα περαστικά στον αστυνομικό φρουρό που τραυματίστηκε κατά την επίθεση» καταλήγει στη δήλωσή της η κ. Παπαδοπούλου.

Γιώργος Καμίνης

Τον αποτροπιασμό του για τη δολοφονική επίθεση τα ξημερώματα κατά αστυνομικών, έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, εξέφρασε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Ο κ. Καμίνης ευχήθηκε επίσης γρήγορη ανάρρωση στον τραυματία αστυνομικό.

Πηγή: http://www.altsantiri.gr

Πείτε τη γνώμη σας!