Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 12/01

 

Καλημέρα!
Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα; Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .

Κριός
Ευτυχώς που εσείς ξέρετε να αντιμετωπίζετε τους άλλους με μία χαλαρή διάθεση γιατί έτσι μπορείτε και να παίξετε ένα ρόλο που θα σας βοηθήσει… Προσέξτε σήμερα τις επαφές με τους ανωτέρους σας γιατί είναι εύθραυστες οι ισορροπίες… Ερωτικά, σας αρέσουν οι εκπλήξεις, και γι’ αυτό θα τις προκαλέσετε κιόλας… Επαγγελματικά, μην δείχνετε τη δύναμή σας!

Ταύρος
Είστε πιο επικοινωνιακοί σήμερα και αυτό που ξέρετε να κάνετε καλά είναι να ξεκαθαρίζετε τη θέση σας! Αν και το κάνετε λίγο άγαρμπα όμως ξέρετε να κρατάτε τις αποστάσεις σας από θέματα που καίνε… Έχετε και έντονη τη διάθεση για εξομολογήσεις σήμερα στα ερωτικά σας οπότε κάπως φτιάχνετε την κατάσταση . Επαγγελματικά, παίρνετε φόρα και δείχνετε την αξία σας, αλλά πρέπει να προφυλάσσεστε!

Δίδυμοι
Για εσάς είναι πιο χαλαρή η μέρα και αυτό που ξέρετε να κάνετε είναι να μετράτε τις κινήσεις σας… Ερωτικά, η ατμόσφαιρα μπορεί να ηλεκτριστεί από μία κουβέντα που δεν είναι σκόπιμο να την κάνετε και να πρέπει να το μαζέψετε… Πάντως η εργασία σας σήμερα είναι αυτή που σας δίνει μία ικανοποίηση αλλά μην το παρακάνετε με τον ενθουσιασμό σας!

Καρκίνος
Σταδιακά βλέπετε ότι κερδίζετε το χαμένο έδαφος και δείχνετε τη δυναμική σας! Ερωτικά αυτό σημαίνει ότι σας αρέσει να φιλοσοφείτε και να βλέπετε τα πράγματα πιο ρομαντικά από όσο μπορούν να εφαρμοστούν στην πραγματικότητα… Επαγγελματικά, είστε σκληροί και αυτό που κάνετε είναι να ασκείτε πιέσεις ενώ μπορείτε να το κάνετε με πιο γλυκό τρόπο και να το πετύχετε ευκολότερα!

Λέων
Είστε αρκετά σιωπηροί σήμερα και αυτά που κάνετε δε θέλετε να τα ξέρει κανείς… Σε αυτή σας την αναζήτηση κάτι μαθαίνετε που δεν πρέπει όμως να τα πείτε σε κανέναν, τουλάχιστον για την ώρα, αλλά μπορείτε να τα διαχειριστείτε για αργότερα . . Ερωτικά, είστε τόσο μυστικοπαθείς όσο και να δημιουργείτε μία γλυκιά προσμονή… Επαγγελματικά, βάλετε σωστά τις οικονομικές προτεραιότητες!

Παρθένος
Μία μέρα για εσάς που πραγματικά έχετε μπερδευτεί και δεν ξέρετε τι να πιστέψετε… Στα ερωτικά σας λαμβάνετε διφορούμενες ειδήσεις οι οποίες δε σας βοηθούν να καταλήξετε σ’ ένα ασφαλές συμπέρασμα… Σίγουρα πρέπει να ξανασκεφτείτε τα δεδομένα σας αν και αυτά δεν μπορείτε να τα αξιολογήσετε . . Επαγγελματικά, υπάρχει η τάση να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις αλλά κάπου στη μέση είναι η αλήθεια!

Ζυγός
Είστε ανάστατοι σήμερα και αυτό που θέλετε είναι να εκτελείται κάτι και μόνο που το σκέφτεστε… Αυτό στην εργασία σας είναι καλό γιατί κάτι θα το τελειώσετε και θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση! Γενικά σήμερα προσέξτε τα οικονομικά σας γιατί προκύπτουν έξοδα… Ερωτικά, σας αρέσει να προκαλείτε αλλά θα σας το ανταποδώσουν και δε θα το αντέξετε!

Σκορπιός
Είστε και εσείς που θρέφετε τις μυστικοπάθειες και όταν μιλάτε με υπονοούμενα θα εισπράξετε παρόμοια συμπεριφορά, κυρίως στα επαγγελματικά σας… Βασικά, αυτό που δε θέλετε να μιλάτε για κάποια θέματα σας γυρίζει πίσω και σας ζητάνε εξηγήσεις… Για τα ερωτικά σας είναι μία μέρα που μπορείτε να έχετε ελευθερία κινήσεων που θα τύχουν και καλής αποδοχής!

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Τοξότης 
Ενώ σήμερα θέλετε να ασχοληθείτε σχολαστικά με το σπίτι σας και σας ευχαριστεί αυτό και να ασχοληθείτε με οικογενειακά θέματα εντούτοις υπάρχουν κάποια οικονομικά που σας στριμώχνουν και σας κάνουν να φέρεστε περίεργα… Γενικότερα έχετε ανασφάλειες, οικονομικές κοινώς σκοτούρες… Ερωτικά θέλετε να προσκαλέσετε κάποιον στο σπίτι σας και να τον περιποιηθείτε κιόλας!

Αιγόκερως
Μία μέρα που ξέρετε ότι σταδιακά σφίγγει ένας κλοιός αποφάσεων και αυτό σας κάνει να είστε ανάστατοι! Το καλό σήμερα είναι ότι ανακαλύπτεται συμμάχους και βρίσκετε συμπαράσταση . Ερωτικά έχετε κάνει μεγάλη πρόοδο στο να είστε καλοί ακροατές και αυτό θα σας επιστραφεί . Επαγγελματικά υπάρχει διάθεση για συνεννόηση αλλά ξέρετε πόσα σας χωρίζουν!

Υδροχόος
Ανακαλύπτετε σταδιακά ότι ένας στόχος σας είναι δύσκολο να επιτευχθεί τουλάχιστον με τα δεδομένα που συγκεντρώνετε ως τώρα . Αυτό για τα ερωτικά σας σημαίνει ότι πρέπει να δείτε τα πράγματα πιο ανοιχτά και βέβαια να φέρετε στην επιφάνεια όλα τα θέματα διαφωνίας έστω και αν δεν έχετε προετοιμάσει το έδαφος . Επαγγελματικά υπάρχουν θέματα που δεν μπορείτε να τα προσπεράσετε δίχως βοήθεια!

Ιχθείς
Μέρα που για εσάς το βασικό της συστατικό είναι ο έρωτας και η αφοσίωση! Γενικά είστε κοντά στο να πάρετε μία απόφαση και να την τηρήσετε πέρα ως πέρα… Ειδικότερα σας αγχώνουν οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις που τώρα δε θέλετε ούτε να τις σκεφτείτε . Επαγγελματικά χρειάζονται πιο ξεκάθαρες συζητήσεις και στο χέρι σας είναι να τις φέρετε στο τραπέζι έστω και αν δημιουργήσετε κάποιες δυσαρέσκειες!

Πηγή: http://www.altsantiri.gr


Το altsantiri πρόσθεσε στα παραπάνω:
[...] [...] Όσο και για εσένα που είσαι ακόμη αδέσμευτος, κάτι δυνατό έρχεται να ταράξει τα ήρεμα νερά της καθημερινότητας και να σε αποπλανήσει στην αγκαλιά του!! Σήμερα θα επικρατεί ιδιαίτερα θετικό κλίμα στη δουλειά σου, που θα σε ευνοήσει για νέα ξεκινήματα, συνεργασίες και επενδύσεις γενικότερα . Οι σχέσεις με τους ανωτέρους σου χαίρουν μεγάλες στιγμές… και οι πρωτοποριακές σου ιδέες πλέον εκλαμβάνονται ως κερδοφόρες και όχι ως παράτολμες [...] [...] [...] Σήμερα προσπάθησε να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή που μπορεί να είναι σημαντική για εσένα, γιατί η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου είναι παραπλανητική [...] Αν αυτό δεν είναι εφικτό, προτίμησε την σιωπή – στο σημείο βέβαια που δεν σε προσβάλει . Απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου από άλλα θέματα που σε απασχολούν και φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα . Αν δεν έχεις ακόμη δεσμό μην το πολυσκέφτεσαι… Κινήσου ανάλογα και δεν θα αργήσεις να κάνεις και την καινούργια γνωριμία που ψάχνεις και που θα σε κάνει ξανά να ονειρεύεσαι . Επειδή το άγχος θα είναι μεγάλο λόγω κάποιων απρόσμενων καταστάσεων που θα προκαλέσει η σημερινή Πανσέληνος στον Καρκίνο και που θα λάβουν χώρα στο χώρο της δουλειάς σου, προτίμησε να ακολουθήσεις δοκιμασμένες μεθόδους συμπεριφοράς, που ήδη γνωρίζεις ότι θα σου φέρουν καλά αποτελέσματα . Έχεις κάποια στασιμότητα στα οικονομικά σου, αλλά φρόντισε να μην αγχώνεσαι, γιατί με τις κινήσεις που θα κάνεις θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου .

Καρκίνος
Οι ανατρεπτικές καταστάσεις που θα λάβουν χώρα σήμερα λόγω των επιρροών που σου στέλνει η Πανσέληνος στο ζώδιο σου- τόσο στις επαγγελματικές υποθέσεις σου όσο και στα οικογενειακά θέματα – θα σου προκαλέσουν εκνευρισμό και θα σε εξαντλήσουν [...] Πρόσεχε τι κάνεις και τι λες σήμερα στα αισθηματικά σου… γιατί δεν αργεί να έρθει η κακιά ώρα του καβγά, που θα σε κάνει πυρ και μανία με το σύντροφό σου . Μείωσε τους τόνους σου και αν χρειαστεί μείνε μακριά και από το σπίτι σου! Αν αυτό τον καιρό κάνεις παρέα μόνο με την μοναξιά, χαλάρωσε, απόλαυσε το και διασκέδασε το με φιλικά σου πρόσωπα που περνάς τέλεια! Στη δουλειά σου θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να τελειώνεις με κάποια θέματα που έχουν μείνει στην μέση . Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα [...] [...] Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και η επιτυχία είναι δική σου . Η ημέρα θα είναι έντονη σε σχέση με διάφορες δραστηριότητες που έχεις [...] Προσπάθησε να κατανοήσεις κάποιες καταστάσεις σε κάποια προβλήματα που μπορεί να περνάει το ταίρι σου, βοήθησέ το να τα λύσει και μετά θα δεις ότι το κλίμα μεταξύ σας θα είναι ήρεμο και γαλήνιο [...] [...] [...] Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και γίνεσαι απόμακρος στη σχέση σου, γιατί ο σύντροφός σου θα το παρεξηγήσει και από το πουθενά μπορεί να δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα μεταξύ σας [...] [...] [...]

Ζυγός
Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες [...] Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό που θα σου προκαλέσει η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου . Μπορεί να μην έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς για κινήσεις που κάνεις σε διάφορους τομείς, αλλά να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα θα πάρεις αυτά που θέλεις, τόσο ηθικά όσο και υλικά . Καλό θα είναι να αφήσεις για αργότερα τα σχέδια και τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις [...] [...] Καθυστερήσεις στα οικονομικά σου μπορεί να σε εκνευρίσου

Σκορπιός
Είσαι σε περίοδο που θα ανταμειφθείς και θα αναγνωριστείς για ό,τι έχεις κάνει σε διάφορους τομείς [...] [...] Ένας καβγάς που γρήγορα θα ξεπεραστεί και θα σας φέρει πιο κοντά . Και εσύ που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, μπορείς να κάνεις την καλύτερη γνωριμία αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά!!Σήμερα μπορείς να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις στη δουλειά σου και σε αγχώνουν αρκετά . Καινούργιες συνεργασίες ή αλλαγές ευνοούνται [...] [...] [...] [...] Στα αισθηματικά σου, θα υπάρχει σταθερότητα και θα έχεις το χρόνο να αξιολογήσεις καλύτερα τον εαυτό σου και το σύντροφό σου σχετικά με αυτά που σου προσφέρει σε συναισθηματικό επίπεδο [...] Οι εξομολογήσεις κάθε είδους ευνοούνται και σου ανοίγουν τον δρόμο της κατάκτησης… ότι κι αν συνεπάγεται αυτό [...] [...] [...] Να θυμάσαι τα καλά δεν έρχονται αν δεν είσαι και εσύ διατεθειμένος να τα διεκδικήσεις [...] Μουρμούρα, απαιτήσεις και αδικαιολόγητες φοβίες σήμερα θα ρίξουν «μελάνι» στην ερωτική σου σχέση και θα κάνουν και εσένα και το ταίρι σου να δείτε μαύρα όλα τα φλέγοντα ζητήματα που σας προβληματίζουν, λόγω των επιρροών που σου στέλνει η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου [...] Οι απότομες αλλαγές σήμερα στα επαγγελματικά σου και σε παγιωμένες καταστάσεις που σε έχουν κουράσει, θα δώσουν άλλον αέρα και άλλη χροιά στο ρουτινιάρικο τοπίο της δουλειάς σου [...] Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα . Πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές [...] [...] [...] Η αγάπη θέλει συντήρηση και πρέπει συνεχώς να είσαι σε επιφυλακή, μην το ξεχνάς! Εσύ που είσαι αδέσμευτος, να περιμένεις μία εκδήλωση ενδιαφέροντος από ένα φιλικό σου πρόσωπο . Αν δεν είσαι βέβαιος ότι νιώθεις το ίδιο, μην προχωρήσεις μαζί του [...] Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να πας ακόμη καλύτερα, αν είσαι φειδωλός στις κινήσεις σου [...] [...] Στη σχέση σου θα τα πας μια χαρά . Δίνεις στο ταίρι σου αυτά που του λείπουν, ενώ μπορείς να ξεπερνάς τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχουν υπάρξει μεταξύ σας [...] Κουνήσου!Μπορείς να πας πάρα πολύ καλά στη δουλειά σου, αν δεν κινηθείς παρορμητικά [...] Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και η καταναλωτική σου μανία δυσχεραίνει την κατάσταση [...]

Πείτε τη γνώμη σας!