ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΛΑ τα μοντέλα της Honda [newsauto]

Συντάκτης:
Κατηγορία: Τελευταία νέα
 

To 2017 ξεκινά με προσφορές για τη Honda, καθώς η ελληνική αντιπροσωπεία της εταιρείας προσφέρει όλα τα μοντέλα με αρκετά προνόμια αγοράς.

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Νέες μειωμένες τιμές σε όλα τα μοντέλα της Honda προσφέρει η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Honda στην Ελλάδα παράλληλα με την την προωθητική της ενέργεια Honda «Όλα είναι Δυνατά» που ήδη βρίσκεται σε ισχύ.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Μείωση των τιμών σε όλα τα μοντέλα Honda
5 χρόνια δωρεάν service (μόνο τα ανταλλακτικά), όπου καλύπτεται η περιοδική συντήρηση των μοντέλων Honda όπως αυτή εμφανίζεται μέσω του service reminder system του αυτοκινήτου και περιγράφεται στο βιβλίο συντήρησης και εγγύησης
5 χρόνια εγγύηση ή 150.000 χλμ.
5 χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια Honda Assist σε συνεργασία με την S.B.A.I. Mondial Assistance
Χρηματοδότηση με 190€ το μήνα: ενδεικτικά για το Honda Civic Comfort με λιανική τιμή 17.975€ η δόση είναι 190€, με προκαταβολή 8,089€ (45% της αξίας του αυτοκινήτου) και η διάρκεια του δανείου 60 μήνες, με ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 5,9% πλέον εισφοράς 0,6%.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Παράλληλα η εταιρεία συνεχίζει το πρόγραμμα Honda Family, με το οποίο εξασφαλίζει Δωρεάν Ασφάλεια για ένα χρόνο, σε όποιον αγοράσει αυτοκίνητο Honda από τη στιγμή  που ο ίδιος ή κάποιος συγγενής  του  Α’ ή Β’ βαθμού είναι ήδη κάτοχος μοντέλου Honda.

...

Πηγή: http://www.newsauto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *