ΠΑΤΡΑ: ΣΕ ΑΡΓΙΑ Ο σωφρονιστικός υπάλληλος που διακινούσε ναρκωτικά;

 

Κινήθηκε η πειθαρχική διαδικασία κατά του υπαρχιφύλακα, σωφρονιστικού υπαλλήλου των φυλακών Αγίου Στεφάνου Πατρών, ο οποίος συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και δωροδοκία και δωροληψία, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Παράλληλα, το υπουργείο έχει απευθύνει ερώτημα για να τεθεί σε αργία, ενώ έθεσε τον διωκόμενο υπαρχιφύλακα σε αναστολή άσκησης των καθηκόντων του.

Ακόμη, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, ενεργοποιείται η διαδικασία πειθαρχικής έρευνας από εισαγγελικό λειτουργό για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και τη διερεύνηση τυχόν πειθαρχικών ευθυνών και άλλων σωφρονιστικών υπαλλήλων.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Υπενθυμίζεται ότι ο σωφρονιστικός υπάλληλος συνελήφθη χθες, ύστερα από ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του μετά την εξάρθρωση του κυλώματος που διακινούσε ναρκωτικά και εισήγαγε κινητά στις φυλακές από το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: http://www.aftodioikisi.gr/ergasiaka-ypallilwn-ota/patra-se-argia-o-sofronistikos-ipallilos-pou-diakinouse-narkotika/

Πείτε τη γνώμη σας!