ΜΑΞΙΜΟΥ: Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΗΝ κατάρρευση των διαπραγατεύσεων -Δεν θα δικαιωθεί

 

Απάντηση στην ανακοίνωση της ΝΔ σχετικά με τα αποτελέσματα του Εurogroup δίνει με ανακοίνωση του το Μέγαρο Μαξίμου, προειδοποιώντας ότι δεν πρόκειται να δικαιωθεί η μοναδική αντιπολιτευτική γραμμή του κ. Μητσοτάκη που είναι η διαρκής επένδυση στην κατάρρευση των διαπραγματεύσεων.

Αναλυτικά:

Μετά τη λήξη των εργασιών του σημερινού Eurogroup, τόσο ο Πρόεδρός του κ. Ντάισελμπλουμ, όσο και ο Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων κ. Μοσκοβισί, επιβεβαίωσαν με τον πλέον εμφατικό τρόπο την ισχυρή πολιτική βούληση της ελληνικής κυβέρνησης, για μια συνολική συμφωνία.

Λίγα λεπτά αργότερα, η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης έσπευσαν με ανακοίνωση να λειτουργήσουν εκ νέου υπονομευτικά, επιρρίπτοντας την αποκλειστική ευθύνη για τη μη ολοκλήρωση της αξιολόγησης, στην ελληνική πλευρά.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Αντιλαμβανόμαστε ότι η μοναδική αντιπολιτευτική γραμμή του κ. Μητσοτάκη είναι η διαρκής επένδυση στην κατάρρευση των διαπραγματεύσεων. Τον προειδοποιούμε για μια ακόμη φορά ότι δεν θα δικαιωθεί.

Η κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στην επιτάχυνση των διαπραγματεύσεων που διεξάγονται σε υψηλότατο επίπεδο στις Βρυξέλλες, με στόχο μια συνολική συμφωνία.

Πηγή: http://www.aftodioikisi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *