Ο ΣΥΝΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ APPLE ΛΕΕΙ ΠΩΣ η επόμενη καινοτομία θα έρθει από την Tesla

Συντάκτης:
 

Μπορεί να συνέβαλε στη δημιουργία της Apple, όμως ο Steve Wozniak, δεν διστάζει να πει τη γνώμη του για το τι μέλλει γενέσθαι στον χώρο της τεχνολογίας, ακόμα και αν αυτό αφορά μια άλλη εταιρεία.

Ο Woz μιλώντας για την επιτυχία του Tesla Model S, σύμφωνα με το Digitallife, ανέφερε ότι πέτυχε το σκοπό του, καθώς ο Elon Musk δημιούργησε το προϊόν για τον εαυτό του. «Όταν τα πράγματα έρχονται από σένα, γνωρίζοντας τι θέλεις πολύ και έχοντας τον έλεγχο, τότε προκύπτουν τα καλύτερα προϊόντα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Steve Wozniak αναφέρει ως εταιρείες που έχουν αλλάξει τον κόσμο τις Google, Facebook, Apple, Microsoft, αλλά και την Tesla, σημειώνοντας ότι έχουν ιδρυθεί από νέους ανθρώπους και δεν «ξεπήδησαν» από μεγάλες επιχειρήσεις.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Μπορεί η Apple να έχει στην κατοχή της τα περισσότερα μετρητά που καταγράφηκαν ποτέ σε μια εταιρεία (αναφερόμαστε σε ποσό που ζαλίζει και φτάνει τα 286 δισ. δολάρια), όμως, δεν θα είναι η εταιρεία από την οποία θα προκύψει το next big thing στον χώρο της τεχνολογίας.

Πηγή: http://www.altsantiri.gr/texnologia/o-synidrytis-tis-apple-lei-pos-epomeni-kenotomia-tha-erthi-apo-tin-tesla/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *