ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ των συμβατικών τηλεοράσεων; (altsantiri)

Συντάκτης:
 

Ποιο είναι το μέλλον των συμβατικών τηλεοράσεων όταν τα συνδρομητικά κανάλια και οι υπηρεσίες streaming κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος ανάμεσα στους νέους τουλάχιστον στο εξωτερικό; 

Σύμφωνα με έρευνα, την τελευταία πενταετία, οκτώ εκατομμύρια χρήστες έχουν μεταβεί σε συνδρομές streaming μέσω αποκωδικοποιητών και tv boxes, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Secnews.gr.

Η έρευνα διεξήχθη από τη Fluent Insights και αφορούσε στις τηλεοπτικές συνήθειες 3.100 millenians. Σύμφωνα με το δημοσίευμα τα αποτελέσματα έδειξαν ότι τουλάχιστον οι μισοί από τους ερωτηθέντες παρακολουθούν τηλεόραση αποκλειστικά σε mobile ή desktop πλατφόρμες, ενώ τo Νetflix φαίνεται να αποτελεί την πιο δημοφιλή υπηρεσία streaming με περισσότερους από 100 εκατομμύρια συνδρομητές.

Τα αποτελέσματα μιας ακόμη πρόσφατης έρευνας δείχνουν πως οι millennials δεν είναι σε θέση να προσδιορίσουν ποια κανάλια προβάλλουν ορισμένες από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές και σειρές, με εξαίρεση εκείνες που δημιουργούνται και προβάλλονται από το Netflix.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Το 65% των ερωτηθέντων μπόρεσε να αναγνωρίσει επιτυχώς μια εκπομπή του Netflix, σε σύγκριση με πολύ μικρότερο ποσοστό χρηστών, της τάξης του 31%, που μπόρεσε να αναγνωρίσει επιτυχώς σειρές που προβάλλονται από τα κανάλια των συμβατικών τηλεοράσεων.

Σύμφωνα με δημογραφικά στοιχεία, το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού ενδιαφέρεται δύο φορές περισσότερο για το Netflix, από οποιονδήποτε άλλο πάροχο.

Πηγή: http://www.altsantiri.gr/texnologia/plisiazi-telos-ton-symvatikon-tileoraseon/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *