ΝΕΟ Δ.Σ ΜΕ ΤΡΙΕΤΗ ΘΗΤΕΙΑ στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου – Η σύνθεση

Συντάκτης:
Κατηγορία: Ψυχαγωγία
 

Νέο διοικητικό συμβούλιο, τριετούς θητείας, στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου όρισε η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λυδία Κονιόρδου.

Η νέα σύνθεση είναι η εξής:

Η αλλαγή έγινε «έπειτα από την παραίτηση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου και την παρατεταμένη αδυναμία σύγκλισης αυτού, και με δεδομένη τη δημιουργία και τη συσσώρευση σοβαρών προβλημάτων και εκκρεμοτήτων στη λειτουργία του ΕΚΚ», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Πολιτισμού, που συμπληρώνει ότι «μετά από τη δημοσίευση της σχετικής απόφασης του ΥΠΠΟΑ στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, αποκαθίσταται η κανονική λειτουργία του διοικητικού συμβουλίου του ΕΚΚ, και κατ’ εφαρμογή του άρθρου 32 του Ν. 4327/15, παύει να ισχύει η υπουργική απόφαση (ΥΠΠΟΑ/ΓΔΔΥΗΔ/ΔΔΑΑΔ/ΤΥΕΦΤΠ/7872/1201/1089/50/12.01.2016 (ΦΕΚ27/ΥΟΔΔ/25.01.2016), που είχε ορίσει το προηγούμενο ΔΣ».

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Έτσι, σημειώνεται στην ανακοίνωση, «το ΥΠΠΟΑ διασφαλίζει με τον τρόπο αυτόν την εύρυθμη λειτουργία του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, και θα προχωρήσει άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που θα επιτρέψουν στο ΕΚΚ να επιτελέσει με επιτυχία τους σκοπούς του, ως κινητήριος μοχλός για την ανάπτυξη της ελληνικής κινηματογραφίας».

Πηγή: http://www.altsantiri.gr/politismos/neo-d-s-trieti-thitia-sto-elliniko-kentro-kinimatografou-synthesi/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *