ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ Ελλάδα το Xbox One X

Συντάκτης:
 

H νέα κονσόλα της Microsoft, το Xbox One X, που θεωρείται η «ισχυρότερη κονσόλα που έχει δημιουργηθεί ποτέ» και η οποία παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της της έκθεσης Electronic Entertainment Expo (E3) αναμένεται να φτάσει στη χώρα μας στις 7 Νοεμβρίου 2017 στην εκτιμώμενη λιανική τιμή των 499 ευρώ. 

Ο Φιλ Σπένσερ, επικεφαλής του τμήματος Xbox της Microsoft, ανέφερε ότι έχει τη δυνατότητα, εκτός άλλων, αναπαραγωγής παιχνιδιών σε ανάλυση 4K, ενώ το σύστημα τρέχει παιχνίδια σε 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps). Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η νέα κονσόλα είναι το μικρότερο σε μέγεθος Xbox που έχει δημιουργηθεί ποτέ, εντούτοις προσφέρει πολλές περισσότερες δυνατότητες σε σχέση με παλαιότερα μοντέλα.

Ο Σπένσερ ανακοίνωσε επίσης ότι το Xbox θα επεκτείνει την υποστήριξη στη βιβλιοθήκη του Xbox One παλαιότερων παιχνιδιών με 400 παλαιότερους τίτλους του Xbox 360, περιλαμβάνοντας επίσης αυθεντικούς κλασικούς που κυκλοφόρησαν για το πρώτο Xbox, κάνοντας την αρχή με το δημοφιλές «Crimson Skies».

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Αντίστοιχα, δημοφιλείς τίτλοι όπως τα «Gears of War 4», «Forza Horizon 3», «Minecraft», «Resident Evil 7», «Final Fantasy 15», «Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands», «Rocket League» και άλλα παιχνίδια, θα λάβουν δωρεάν αναβαθμίσεις, προκειμένου να αξιοποιήσουν πλήρως τη δύναμη του Xbox One X. Επίσης, μια πολύ μεγάλη λίστα παιχνιδιών θα έχει καλύτερη απόδοση (Xbox One X Enchanced), ενώ αρκετά από αυτά θα έχουν γίνει διαθέσιμα μέχρι την κυκλοφορία του Xbox One X.

Η Ελλάδα και η Κύπρος ανήκουν στο πρώτο κύμα χωρών, στις οποίες θα γίνει διαθέσιμο το Xbox One X.

Πηγή: http://www.altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *