ΠΟΕ-ΟΤΑ: Καταλήψεις από Δευτέρα, 24ωρη την Πέμπτη –Αορίστου όλοι οι συμβασιούχοι

Συντάκτης:
 

Στην πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας την ερχόμενη Πέμπτη 22 Ιουνίου με καταλήψεις Γκαράζ, προκειμένου να αντιδράσει στην απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου, αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η «γαλαζοπράσινη» (Συνδικαλιστιή Ανατροπή και ΔΑΚΕ) πλειοψηφία της ΕΕ της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

ΔΑΣ-ΟΤΑ και ΜΕΤΑ ΟΤΑ ζήτησαν η απεργία και οι καταλήψεις να πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 20 Ιουνίου, ενώ, μετά από πρόταση των Αριστερών παρατάξεων την οποία αποδέχθηκαν σιωπηρά ΣΥΝΑΝ και ΔΑΚΕ, συμφωνήθηκε το αίτημα να είναι η μετατροπή όλων των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου .

Yπενθυμίζεται ότι με χθεσινές δηλώσεις του στην aftodioikisi.gr, ο αντιπρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ και επικεφαλής του ΜΕΤΑ-ΟΤΑ Βασίλης Γκιτάκος, με αφορμή την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ζητούσε από την “γαλαζοπράσινη” ηγεσία της Ομοσπονδίας «να σταματήσει εστω και τώρα που είναι αργά, να κοροϊδεύει και να παίζει με την αγωνία των συμβασιούχων» και να υιοθετήσει επιτέλους την πρόταση για μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστους χρόνου .

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Υπενθυμίζεται ότι ήδη το Συνδικάτο ΟΤΑ ξεκινάει από αύριο Δευτέρα καταλήψεις αμαξοστασίων, συγκεντρώσεις, κινητοποιήσεις σε όλους τους δήμους, ενώ για την Τρίτη έχει προκηρύξει 24ώρη απεργία .

Πηγή: http://www.aftodioikisi.gr/ergasiaka-ypallilwn-ota/poe-ota-24ori-kai-katalipseis-tin-pempti-aoristou-oloi-oi-simvasiouxoi/


Το aftodioikisi πρόσθεσε στα παραπάνω:
[...] [...]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *