ΠΑΤΟΥΛΗΣ: Ο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ σκουπίδια στους δρόμους -Να δώσει άμεσα λύση (aftodioikisi)

Συντάκτης:
Κατηγορία: Τελευταία νέα
 

Προσωπική επίθεση, στον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη, τον οποίο καθιστά αποκλειστικά υπεύθυνο, τόσο για την «ταλαιπωρία» που θα υποστούν οι πολίτες από τις κινητοποίησεις των εργαζομένων στην καθαριότητα, όσο και για το αδιέξοδο με το θέμα των συμβασιούχων, εξαπολύει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης, μετατρέποντας ουσιαστικά το εργασιακό μέλλον των εργαζομένων συμβασιούχων, σε «βεντέτα» με τουν υπουργό Εσωτερικών, ζητά να «δώσει άμεσα λύση» και σε μια προσπάθεια να εκμεταλλευτεί και πολιτικά τις εξελίξεις, τονίζει ότι για τον «κ. Σκουρλέτη έφτασε η ώρα της κρίσης».

Συγκεκριμένα, ο Γ. Πατούλης, σε δήλωση του, αναφέρει:

“Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών δεν μπορεί άλλο να κρύβεται. Τα νέα δεδομένα που δημιουργεί η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σχετικά με το εργασιακό μέλλον των συμβασιούχων στους Δήμους, υποχρεώνουν τον κ. Σκουρλέτη και το επιτελείο του να παρουσιάσουν άμεσα, ακόμη και σήμερα, μια λύση που θα διασφαλίσει τους εργαζόμενους.

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος υποστηρίζει το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στους Δήμους και το αίτημά τους για μόνιμη και σταθερή δουλειά. Στηρίζουμε τους συμβασιούχους και είμαστε δίπλα τους.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Υποστηρίζουμε επίσης το δικαίωμα των Δήμων και των αιρετών Διοικήσεων τους, να αποφασίζουν οι ίδιοι, μέσα πάντοτε από τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ, για τον αριθμό και τις ειδικότητες των εργαζομένων που χρειάζονται για να καλύψουν τις ανάγκες τους. Δεν είναι δυνατόν να συνεχίζεται η απαράδεκτη κατάσταση οι Δήμοι και οι δημότες να πληρώνουν για τις υπηρεσίες που χρειάζονται, αλλά το Κεντρικό Κράτος να αποφασίζει με ποιον τρόπο θα καλύπτονται οι ανάγκες αυτές. Θεωρούμε αδιανόητο ο Υπουργός Εσωτερικών να αποφασίζει για το πώς θα λειτουργούν οι 325 δήμοι, κάτι που δεν ισχύει σε καμία άλλη χώρα της Ευρώπης

Για τον κ. Σκουρλέτη έφτασε η ώρα της κρίσης.

Ή θα δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα που ο ίδιος δημιούργησε.

Ή θα είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για την ταλαιπωρία που θα υποστούν οι πολίτες και η καθημερινότητά τους, από τις δικαιολογημένες κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α.”
.

Πηγή: http://www.aftodioikisi.gr

Πείτε τη γνώμη σας!