ΠΟΠ- ΟΤΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ δώσει άμεση λύση στους συμβασιούχους

Συντάκτης:
Κατηγορία: Τελευταία νέα
 

Έκτακτα συγκλήθηκε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΠ- ΟΤΑ μετά και τη δημοσίευση των πρακτικών του Ελεγκτικού Συνεδρίου σχετικά με την Αντισυνταγματικότητα της παράτασης των συμβασιούχων εργαζομένων στους ΟΤΑ.

Στη σημερινή σύγκλιση η ΠΟΠ-ΟΤΑ αποφάσισε τον αποκλεισμό όλων των Αμαξοστασίων των υπηρεσιών καθαριότητας από σήμερα, την πραγματοποίηση στάσης εργασίας την ερχόμενη Τετάρτη από τις 11:00 το πρωί έως και τη λήξη της βάρδιας με συγκέντρωση στην ΚΕΔΕ στις 11:00 π.μ.

Όπως σημειώνει η ΠΟΠ-ΟΤΑ σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ήδη προγραμματίστηκε συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Σκουρλέτη αύριο το μεσημέρι “προκειμένου να απαιτήσουμε να υλοποιήσει την υπόσχεσή του για Νομοθετική ρύθμιση.

Καλούμε την Κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της και να δώσει άμεσα λύση και ως προς τους συμβασιούχους εργαζόμενους αλλά και στο πρόβλημα που δημιουργεί η ανωτέρω απόφαση στην λειτουργία των υπηρεσιών των ΟΤΑ.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Απαιτούμε μόνιμη και σταθερή εργασία με κατάργηση των ελαστικών μορφών εργασίας ,προκειμένου να σταματήσουν τα πολιτικά παιχνίδια και η ομηρία των συναδέλφων εργαζομένων.

Καλούμε την ΚΕΔΕ την Τετάρτη στο συμβούλιό της να αποφασίσει με σαφήνεια χωρίς παλινωδίες και να απαιτήσει από την Κυβέρνηση μόνιμη και σταθερή λύση αφού οι ανάγκες είναι μόνιμες και διαρκείς. Η Ομοσπονδία σε κάθε περίπτωση θα επανακαθορίσει την στάση της σύμφωνα με τις εξελίξεις και ιδιαίτερα μετά την συνάντηση με τον Υπουργό”.

Πηγή: http://www.aftodioikisi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *