ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ κινητοποιήσεις μετά το δημοσίευμα της aftodioikisi.gr

Συντάκτης:
Κατηγορία: Τελευταία νέα
 

Να συμμετέχουν τελικά στις κινητοποιήσεις του κλάδου τους, αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του δήμου της Αθήνας, παρότι αρχικά είχαν αποφασίσει να εργαστούν κανονικά.

Η νέα απόφαση τους, προήλθε και μετά από το δημοσίευμα της aftodiokisi.gr, όπου μεταφέραμε τη δυσφορία και την αγανάκτηση των χιλιάδων εργαζομένων από δήμους της χώρας για την «απεργοσπαστική» στάση των συναδέλφων τους, στο μεγαλύτερο δήμο της Ελλάδας.

Ωστόσο τελικά οι εργαζόμενοι του δήμου της Αθήνας, δηλώνουν ότι θα λάβουν μέρος τις κινητοποιήσεις, με αποκλεισμό του αμαξοστασίου στην Ιερά Οδό και με συμμετοχή στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία στις 22 Ιουνίου.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Πάντως την ίδια ώρα στον ΕΔΣΝΑ, στον ΧΥΤΑ Φυλής, οι συνδικαλιστές και οι εργαζόμενοι του, παραμένουν πιστοί στην απόφαση τους να μην συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις προφανώς αδιαφορώντας πλήρως για τους αγώνες των συναδέλφων τους, συμβασιούχων που απολύονται.

dimos athinas

Πηγή: http://www.aftodioikisi.gr/ergasiaka-ypallilwn-ota/kathariotita-dimou-athinaion-simmetoxi-stis-kinitopoiiseis-meta-dimosievma-tis-aftodioikisi-gr/

Πείτε τη γνώμη σας!