ΠΑΣΟ ΓΙΑ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΕ όλους τους φοιτητές από κατακτήτριες

Συντάκτης:
Κατηγορία: Τελευταία νέα
 

Σε δέσμευση για χορήγηση δελτίου ειδικού εισιτηρίου (πάσο) για τις μετακινήσεις φοιτητών που σπουδάζουν μέσω κατατακτήριων για δεύτερο πτυχίο, προχώρησε ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κωνσταντίνος Γαβρόγλου, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Α’ Αθηνών, Νικήτα Κακλαμάνη, στη Βουλή.

Στην ομιλία του, ο Ν. Κακλαμάνης τόνισε, ότι «πρόκειται για μια αδικία, που πρέπει να τη δούμε μαζί και κυρίως για τους φοιτητές, οι οποίοι έχουν περάσει στις επαρχιακές σχολές και δεν έχουν τη δυνατότητα έκπτωσης κατά τις μετακινήσεις τους».

Στην απάντησή του, ο Υπουργός Παιδείας, αφού χαρακτήρισε «δίκαιο» το αίτημα του Βουλευτή, απάντησε πως και η συγκεκριμένη ομάδα των περίπου 20.000 φοιτητών θα ενταχθεί στη νέα διαπραγμάτευση, που θα γίνει με τους οργανισμούς των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, για τη χορήγηση του δελτίου ειδικού εισιτηρίου.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Μάλιστα, σχετικά με τον χρονικό ορίζοντα της απόφασης, ο κ. Γαβρόγλου ανέφερε «ελπίζω να έχει λυθεί το ζήτημα με την έναρξη της ακαδημαϊκής χρονιάς», ξεκαθαρίζοντας, όμως, ότι στους δικαιούχους δεν θα περιλαμβάνονται οι φοιτητές του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.).

Πηγή: http://www.aftodioikisi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *