ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»: Προαναγγέλλουν κινητοποιήσεις εάν δεν βρεθεί λύση

Συντάκτης:
Κατηγορία: Τελευταία νέα
 

Κατά τη σημερινή προγραμματισμένη τακτική Συνεδρίαση του ΠΣΟ στο Εργατικό κέντρο Αθήνας έγινε  ανάλυση και εκτίμηση όλων των παρευρισκόμενων Σωματείων για τη μέχρι τώρα κατάσταση όσον αφορά στο εργασιακό θέμα.

Ομόφωνα αποφασίστηκε ότι σε περίπτωση μη συμφωνίας με το αρμόδιο υπουργείο Εσωτερικών για εξεύρεση οριστικής λύσης, η κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων το Σεπτέμβριο.

Παρούσα  στη συνάντηση ήταν και η νομική σύμβουλος του ΠΣΟ όπου έγινε ανάλυση και εκτίμηση από νομικής πλευράς της όλης κατάστασης έως τώρα.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Καλεσμένος επίσης του ΠΣΟ ήταν και ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕ-ΟΤΑ κ. Βασίλης Πετρόπουλος, όπου του ζητήθηκε η ουσιαστική στήριξη των απεργιακών κινητοποιήσεων από την ΠΟΕ-ΟΤΑ  σε περίπτωση που ναυαγήσουν οι διαπραγματεύσεις με το υπουργείο για οριστική λύση του εργασιακού θέματος  το Σεπτέμβριο, όπως έχει χρονικά προσδιορίσει το υπουργείο.

Τέλος η επόμενη τακτική Συνεδρίαση του ΠΣΟ ορίστηκε μετά από δύο μήνες όπως προβλέπεται από τον κανονισμό λειτουργίας , δηλαδή το Σεπτέμβριο.

Πηγή: http://www.aftodioikisi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *