ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ Ηράκλειο για το αναπτυξιακό συνέδριο τον Σεπτέμβριο

Συντάκτης:
Κατηγορία: Πολιτική
 

To Αναπτυξιακό Συνέδριο της Περιφέρειας Κρήτης που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου 2017, ήταν το αντικείμενο κλειστής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κόμματος στο Ηράκλειο αργά το βράδυ της Τρίτης, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Επικρατείας, Χριστόφορου Βερναρδάκη.

Όλες οι οργανωτικές λεπτομέρειες καθώς και η θεματολογία του αναπτυξιακού συνεδρίου τέθηκαν στο τραπέζι της συνάντησης, με τον κ. Βερναδάκη να κάνει λόγο για «πρωτοποριακό αναπτυξιακό σχεδιασμό στο νησί».

Μέλημα της κυβέρνησης όπως επισημάνθηκε στη σύσκεψη, είναι να υπάρξει ανάπτυξη και διασύνδεση των βασικών της πυλώνων, όπως ο τουρισμός, η ενέργεια, η βιομηχανία.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Το συνέδριο θα έχει θεματικές ενότητες σχετικές με την υγεία, τον τουρισμό, την αγροτική ανάπτυξη, τον πολιτισμό, τις υποδομές και την εργασία.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό, όπως ανέφερε στη συνάντηση στην οποία συμμετείχαν βουλευτές και στελέχη του κόμματος από όλη την Κρήτη, υπάρχει ο σχεδιασμός – που είναι μάλιστα στις βασικές προτεραιότητες της κυβέρνησης – για συνολική αναδιάρθρωση των Περιφερειών της χώρας με στόχο την ανάπτυξή τους.

Πηγή: http://www.altsantiri.gr/politiki/syskepsi-sta-grafia-tou-syriza-sto-iraklio-gia-periferiako-anaptyxiako-synedrio-ton-septemvrio/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *